Přebarvení černé na hnědou. Jak na to?

martinakokyova
25. bře 2020

Ahoj holky nevíte někdo jak mám stahnout černou barvu vlasu na hnědou? :/

saarunka
25. bře 2020

@martinakokyova ahoj ,ja si barvu stahovala odbarvovačem. Prodávají to v drogerii ,je to jako obyč. Barva ( např. Syoss ) ale blond ,vzadu by měl být i vzor - od tmavé po hnědou a výsledek po odbarvení. To ti ale stáhne tak nějak do rez - pak bych tak měsíc počkala a dala na to hnědou😊

makra1988
25. bře 2020

Jako obchoďák pro kadeřnické potřeby bych řekla ať do toho ani nejdete. I pro kadeřnici je to proces třeba na tři sezení, aby jste dosáhla odstínů, kterého chcete. Ale pokud jste tak odvážná a nebojíte se že vám odbarvovacem upadnou vlasy, může se stát, že zchemlonovati nebo cokoliv,udelejte si lázeň z melirovaciho prášku a jemného oxidu (dají se koupit i normálně v drogerii). Nejlépe kdyby vám to někdo dělal, ať vidí ty barevné skoky. Nemusí to vyjít na poprvé.
A pak nabarvit, ale co z toho vznikne. Hodně štěstí 👍👍👍

makronka222
25. bře 2020

Syos odbarvovac. Ale fakt bacha, muzes prijit o vlasy. Nech to tam pul hodky... pak to prebarvy na hnedou. Do světlých extrémních barev z ty tmavy bych to neriskovala

stenlunka11
25. bře 2020

@saarunka ja si nejdříve koupil stahovac barvy chytlo mi to do světle zrzave. A pak si dala hnedou . Kdyz jsem si na cernou dala blond . To mi chytly korinky jinak opet cerna zustala😄

amazonkajanik
25. bře 2020

@saarunka to hrozně a zbytečně ničí vlasy...

amazonkajanik
25. bře 2020

@martinakokyova sežeň si subrina eliminator. Původní barvu to z vlasu odboura a nenaruší ho jako odbarvovace...

ivybee
25. bře 2020

Taky bych doporučila stahovac barvy, není to tak invazivní jako odbarvovac.

saarunka
25. bře 2020

@stenlunka11 pisu odbarvovac Syoss blond ,ne blond barvu. Logicky blond by mi asi na cernou tak trochu nechytla😂

stenlunka11
26. bře 2020

@saarunka
@saarunka no já prve mela odbravovac blond . . Asi jsem to spatne v rychlosti napsala 😄pak jsem si koupila primo v kadernickych potrebach . A az ten byl ok . A hned na poprve to krasne stahlo a kupodivu vlasy mi to neznicilo 😂