Prosim holky nemate nejake supr čupr finty jak tu tmavou dostat na blond? Jsem prirodni blond a po 6 letech barveni tmave hnede palety chcu zpatky na blond. .....VIM je to hruza znici se mi vlasy, je to nemozne a taaak. Tchyne je kadernice vcera mi dala melir takze mam tet v te tmave rezavej melir a jeste me ostrihala tak po ramena aze to budeme pomalu stahovat a ze nejdrive na podzim 😱😱😱 to budu mit blond, sakra kazda druha tady ma kazdy tyden jine vlasy a ja az na.podzim. vim ze to bude asi setrnejsi ale nemuzu chodit jak zrzava liska, mam to hruza. Jooo pocitala jsem stim ze to nepujde jen tak, navic jsme se s tchyni pohadali a ja uz asi nadosmrti budu muset byt s touhle zrzounou a cekat az mi to odroste , ke kadernici nechci jit kazdej me strasi ze si hodne nauctuje a tak vas prosim NEMATE NAKE RADY JAK BYCH SI TO TREBA DOMA STAHLA? 😀😀😀 JEN TAK NAAAHODOU?....jen me neukamenujte
@evytra a jinak teď mě barvi manžel, protože jsem asi před měsícem našla přirozený odstín který se mi líbí, tak už chodím ke kadernici sporadicky. Ale jinak sama jsem si netroufla zesvetlovat a každé to stahování bylo cca kolem 700-1000,- takže něco to proste stojí no
taky jsem blondýna a od asi 15 let jsem byla na tmavo...mam kamaradku kadernici a udelala ze me blond v jeden den...proste to odbarvila a pak nabarvila aby to nebylo zrzavý...trvalo to asi 4 hodiny a platila jsem asi 2000,- jeste mi tam davala olaplex nebo jak se to jemenuje aby ty vlasy nebyly uplne zniceny....ale je fakt ze jsem měla předtím takovou tmavou zrz..nebylo to uplne z černý nebo tmavě hnědý...asi bych do toho doma nešla..radsi bych do toho ty prachy dala...ta blond je ošemetná...ale pokud to chces risknout tak to proste odbarvi a pak tam placni nejakou blond barvu 🤷
@evytra jestli chces prijit o vlasy tak si je doma klidne zesvetluj sama.
na nekterych vecech se nevyplati setrit
Jsem kadernice..
No.doma rozhodne nee a tchyne se mi zda ma taky dost zastarale metody..takze rada- jdi k nejake kadernici, moderni.kadernici ktera pouziva Olaplex. Nevim jak tvoje vlasy vypadaji ale pokud ses doma barvila.paletkou (proboha proc? to je to nejhorsi co si mohla pouzit) tak to.opravdu nepujde hned.
A ano, jde to za dva mesice, ale.pruprav si tak 5-6tisic😉
Mas foto vlasku jak ted vypadaji?
@evytra bez kadeřnice asi těžko, akorát si ty vlasy úplně zničíš
@evytra No já jsem četla o radikálním odbarvení z tmavé na blond, kdy to vlasy přežily díky přidání Olaplexu. Vygoogli. Dělají to tak hrečkám, které musí rychle a radikálně měnit účesy. Ale podle mě je ideální prostě pomalý postup a ten Olaplex neuškodí ani tak. Jinak teda odbarvovat to přes melíry...omg. Raději bych zašla k fakt kvalitní kadeřnici.
Ahoj. Já měla dost tmave vlasy a kadeřnice mi to stahovala olaplexem. Strávila jsem u ní sice půl dne ale vlasy jsem měla pozkozene opravdu minimálně.
Ja si doma 2x stahovala cernou na svetle hnedou nebo jsem mela cervenou. Stacil Syoss odbarvovac za 99,- :D za 40 minut sundado, vlas byli v pohode, druhy den jsem barvila
Ženy, zitra jdu ke kadeřnici, slibovala ze max na dva zasahy a budu bila hlava tak snad
No ja mam svetle hnede vlastni vlasy a po porodu par sedin. Sla jsem se nechat obarvit na blond. Ted jsem mezi tmave blond az zrz a priste to pry bude uz ta prava blond. Tesim se, ale tahle soucasna nabarvena se mi libi taky a moc. ☺ prachy jsem dala rada za prirodni a ekologickou barvu (zadna henna), jeste kojim a nechtela jsem uplnou chemii. Zaroven se chlap domu musi tesit na upravenou matku svych deti. 😂
@evytra Ja jsem byla přesně jako ty. Stahovala jsem určitě rok a půl. Skončila na mikado a i teď ty vlasy úplně oukej. Několikrát jsem stahovala u kadernice keratinem, který vlasy nenici. Pak olaplexem s odbarvovacem, který taky tolik nenici. Akorát ve finále jsem musela jít úplně na bílo abych se mohla obarvit na svou přírodní blond, v které se teď cítím dobře, ale stejne se mi vlasy pořad dost třepi i když pravidelne zasteihavam a chybí mi teda vlasy skoro k zadku, ale doufám ze časem zase dorostou. Jinak Ja chodila na postupně zesvetlovani co 2-3 měsíce, i tak to byl běh na dlouhou trať