Zkusily jste v barvení vlasů nějakou velkou změnu, a jak to dopadlo? Moje přírodní barva je světlejší hnědá, dlouho jsem se odvažovala jít do černé, nakonec jsem to riskla, a super 🙂 No ale teď už pár týdnů uvažuju zkusit tmavě červenou, už jsem si barvu i koupila. Ale nějak nevím, risknout to, nebo radši ne...a případně kdybych vypadala šíleně, po jak dlouhé době bych to mohla obarvit zas černou? 🤔
@klokanka31 za mne velká změna nepůsobí nikdy přirozeně, je to pak na první pohled umělé. A jestli se barvíš doma sama, tak tím spíš. Akorát si zničíš vlasy (což tedy umí i hodně kadeřníků, chce to hodně dobře vybírat)
@klokanka31 z černé na červenou to jde blbě. A jestli se bojis, aby to nebyl šok, dojdi ke kadeřnici a nech si do té černé dát červené praminky 😉
To radím jako barvící experimentátor... 😁
@amazonkajanik To jsem mívala červené pramínky, a bylo to hezké 🙂 no co, je léto tak si trošku vyhodím z kopýtka a risknu to ☺
@klokanka31 mě se taky víc líbí a nevypadají blbě, když je barva vymytá dřív, než odroste. Jsem měla v 16 červenou a pak na to prdla fialovou a měla tendence se vymýt do té červené a hlava vypadala, jako bych protáhla hlavu rezavou trubkou 😣do toho zelenomodre konce, pak v 18 modro černá , sem tam nějaký pramen (syntetické vlasy, co se přidělají jako při prodlužování, azurove modré). Pak bílé prameny nu a nakonec jsem odrosty začala barvit opět na fialovo, pak total odbarvila, dlouho blond s modrým,nebo fialovým "ombre" a teď mám do modra, s tím, že vršek je přírodní s pár šedinami ...
Barva bude potřeba stáhnout, přes černou červená nepůjde, max možná nějaký slabý odlesk, ale to si nejsem jistá. Radši bych zašla ke kadeřnici. Popř. doma odbarvovat a teprve potom zkusit červenou.
Šla jsem z tmavě hnědé na zrz, už podruhé 😂 cítím se v tom prostě líp
@amazonkajanik Teda tys toho vyzkoušela ☺ já v 16 začala s melírem, a až pak někde v 29 jsem se zkusila obarvit na tu černou. A teď ve 32 chci zkusit tu červenou. Ale myslím že to bude poprvý a naposled ☺
@klokanka31 Ahoj, osobně si myslím, že ti to přes tu černou nechytne. Musela bys ji stáhnout z vlasů a to patří do rukou profíka. Sama si můžeš spálit vlasy. Kamarádce takhle stahovala kadeřnice černou barvu na několikrát.