Ahoj všem, jen tak ze zajímavostí kdy jste se začali barvit? A kdy byste to povolili vašim dceram? Kámoška teď obarvila vlasy své dvou a půl leté holčičce. Je to každého věc. Ale mě to přijde moc brzo. Anonym, kámoška sem chodí.
Je to kazdeho vec, proto to budu online resit 🤦🏻♀️😂
V patnácti jsem měla takový ten barevný šampon. Jinak mamka mi nechávala dávat u tety, která je kadeřnice, blond melír už asi od dvanácti občas. Později dost proti mé vůli. Jí se to líbilo. Mně už pak ne. Taky mi natáčela vlasy na natáčky, zvlášť když jsme se šli fotit. Mám spoustu fotek na kterých vypadám jako ovce. Nesnáším natáčky. Miluji svou mámu, ale tohle ji fakt nezapomenu. :D
Já jsem se poprvé obarvila v 19. Dceři je 7 let a nedovolím jí to ještě hodně dlouho.
Já se barvím , ale co se týká dcery viděla bych to tak na pubertu, ale jestli bude po mě, tak se mě asi ptát moc nebude😀 Ale určitě ne dřív jak třeba v 14
Zacala jsem ve 12. Jestli je to jen takova "barva", ktera se hned vymyje tak bych asi nemela problem, ale teda treba o prazdninach. I tak ve 2,5 letech mi to prijde brzo. By me ani nenapadlo.
Barvit vlásky batolatům mi přijde mimo. Chápu, když to některý maminky dělají, ty co to umí a mohou dělat z estetických důvodů, přijde mi to jako cesta do pekel, jak se jednou začne... no ale co čekáš, že na tohle maminy odpoví? Nebo myslíš, že si to kamarádka přečte a řekne si, ahá... tak ještě je brzo?
Proužek klidně, to měly holky od mala, vzdy o prázdninách.. Vymyvaci. Ted si sem tam řeknou, prouzek, nebo konecky, vymyvaci mi nevadi (muz brble).
Já dceru nemám ale až na střední škole dřív mi to přijde zbytečne brzo.První barvu jsem si aplikovala v 16 letech.
Ja se nebarvila nikdy, dcera s tim prisla nekdy v 11 letech. Od te doby mela asi 2x vymyvaci barvu.
Začala jsem si barvit vlasy v 9.třídě, ale jen tou barvou, co se vymývá. 🙂
Tak tos ani nemusela anonymně, předpokládám, že je jediná v republice, co tohle udelala, takže jestli sem chodí, bude jí jasné, že jde o ní 😃😃
A k otázce: poprvé jsem měla obarvené vlasy asi ve 12
Šamponem si myslím, že ve 12-13 úplně v pohodě. S trvalou barvou po 15. Já osobně měla první proužky někdy v 14 a celkovou barvu myslím v 16.
Wow, tak myslím že ve 2,5letech mi to přijde moc přehnané a brzo, pokud jsou hezké vlasy nebarvila bych vůbec.