Ahoj. Máte tu některá zkušenosti s barvení vlasů po porodu, když padaj jako o život. Hlavně mi jde o barvu Paul Mitchell, po které jsem dříve vlasy mívala kvalitnější. Teď vypadám jak čarodka a ještě mi děsně padají vlasy, tak si říkám, že bych třeba zabila 2 mouchy jednou ranou. Ale že se nechci aby mi vypadal i ten zbytek. Co myslíte? :D
Ja teda byla na konci sestinedeli ma meliru a chodila kazdych 6 tydnu, vlasy padaly, prvni myti po barveni vic a pak stejne... Prestalo to padat okolo toho 6.mesice, padat zacaly okolo 3.mesice
@zelnahlava Já si nemyslím, že by barva nějak ovlivňovala padání, to spíš hormony. Takže ti budou padat stejně, nabarvené i nenabarvené. Můžeš zkusit přírodní barvy, třeba Natulique, ty jsou šetrnější. A na hormony leda počkat, až se to samo upraví. Dobrý je brát zinek....
Nevypadají. Barvím se pravidelně po dvou měsících a po obou porodech mi asi třičtvte roku šíleně padaly vlasy a barvení na to vliv nemělo.
Chodím ke kadeřnici, která používá barvy Paul mitchell a barvit jsem se nechala pár týdnů po porodu, v ničem problém stejně tak ani v době největšího padání vlasů, to mi dala teda preliv.
Masiruj si pokozku hlavy kazdy den. Jestli to obarvis nebo ne, je podle me jedno. Zalezi, kdy se padani zastavi
@zelnahlava Taky jsem si po porodu asi za ty 4 měsíce barvila vlasy s padaly pořád stejně zhruba do těch 6 měsíců,jsem teď 9 měsíců po porodu a vlasy mám pořád ridsi než jsem měla,ale vidím ze rostou nové...uz hlavne padaji tak nějak normalne