Zvýšené NK buňky a Metypred, máte zkušenost?

pavlina1976
24. črc 2015

Ahoj holky, mám výsledky z imuna a vyšly mi zvýšené NK buňky 18%. Normál je 2-10. Mám brát před transferem Metypred. Máte s tím zkušenost? Jak jste to snášely? A pomohlo Vám to k úspěšnému otěhotnění? Děkuju za pomoc. Pavlína

pistalinda35
24. črc 2015

@pavlina1976 ahoj. Mně vyšly NK buňky 27%... Při začátku stimulace jsem začala brát Prednison (zřejmě něco podobného jako Metypred) a brala jsem to asi do 8 týdne. 😉
Snášela jsem ho dobře. Je pravda,že to asi bylo i tím, že jsem během stimulace až do pozitivního testu nechodila do práce a bydleli jsme u mé mamky, kde jsem si pěstovala že semínek okurky, cukety, rajčata. Poprvé a hodně mě to uklidňovalo..

pavlina1976
autor
24. črc 2015

@pistalinda35 ahoj, no prednison jsem brala také při minulých pokusech a stejně nic, vždy biochemické, nebo jsem měla v 9tt zamlklé....Tak doufám, že tohle už pomůže a bude to OK a konečně to dopadne 😉 . Já mám práci naštěstí také docela pohodovou takže bych v rámci zachování zdravého rozumu chodila do práce 😀 . Musím se vždy nějak zaměstnat nebo mi mě z toho trefilo 😀 .Taky koukám, že jsi si taky musela najít koníčka 🙂.

pistalinda35
24. črc 2015

@pavlina1976 tak to moc držím palce, aby to vyšlo!