Ahoj holky, mám výsledky z imuna a vyšly mi zvýšené NK buňky 18%. Normál je 2-10. Mám brát před transferem Metypred. Máte s tím zkušenost? Jak jste to snášely? A pomohlo Vám to k úspěšnému otěhotnění? Děkuju za pomoc. Pavlína
@pistalinda35 ahoj, no prednison jsem brala také při minulých pokusech a stejně nic, vždy biochemické, nebo jsem měla v 9tt zamlklé....Tak doufám, že tohle už pomůže a bude to OK a konečně to dopadne 😉 . Já mám práci naštěstí také docela pohodovou takže bych v rámci zachování zdravého rozumu chodila do práce 😀 . Musím se vždy nějak zaměstnat nebo mi mě z toho trefilo 😀 .Taky koukám, že jsi si taky musela najít koníčka 🙂.
@pavlina1976 tak to moc držím palce, aby to vyšlo!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pavlina1976 ahoj. Mně vyšly NK buňky 27%... Při začátku stimulace jsem začala brát Prednison (zřejmě něco podobného jako Metypred) a brala jsem to asi do 8 týdne. 😉
Snášela jsem ho dobře. Je pravda,že to asi bylo i tím, že jsem během stimulace až do pozitivního testu nechodila do práce a bydleli jsme u mé mamky, kde jsem si pěstovala že semínek okurky, cukety, rajčata. Poprvé a hodně mě to uklidňovalo..