Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat zda-li se mezi Váma najde některá, která má stejný problém, jako já. Skoro před 2 roky jsem vysadila antikoncepci zhruba po 7 letech užívání. Před jejím užíváním jsem měla MS pravidelně bez problémů, jenže po vysazení nepřišla. Zjistili mi nízkou hladinu 2 těch důležitých hormonů, dr. říkala, že by to chtělo čas. Nasadila mi estrofen a utrogestan. Jenže 1,5 roku a vše beze změn, takže mě odkázala do IVF. Kde mi nasadili clostilbegit, ale ten jedou účinkuje a pak zase nic. 1x jsme měli časovaný pohl.styk a 1x folikuly dorostly a já podstoupila inseminaci, ale také bez úspěchu. Dr. mě zařadil do kategorie těch co na clostilbegit nereagují, nebo spíš tak. Bud nereaguji vůbec a nebo prý moc. Nicméně řekl, že jediná možnost je hormonální injekce a pak, už by doporučil umělé oplodnění. Miminko už by jsme opravdu chtěli, to čekání na vše je hrozné ☹ proto bych byla ráda, kdybych si mohla pisnout s někým kdo má stejný a nebo, alespoň podobný problém 🙂
@utrikocku Ahoj, tak to jsem ráda, že se někdo našel. Je to fakt hrůza, nikdy jsme u nás v rodině neměli žádné problémy s otěhotněním. Já jsme dokonce z dvojčat a když jsme před 2 lety po svatbě začali řešit dítě, vysadila jsem prášky a ono nic ☹ dr. do mě tlačila všemožné prášky, byla jsem u endikrioložky, ta nejdřív našla zvýšený kortzol v moči, ale to bylo nejspíše jen z nervu, pač se to nakonec srovnalo. I po hormonální stránce se to začalo rovnat od prvotních skoro neměřitelných hormonů, ale prostě nic no. Nakonec jsem skončila v CARU a jsem po prvním neúspěšném IVF a momentálně se připravuji na KET. Díky problémům s vaječníky, se muselo se stimulací pomalu, jelikož bud reaguji moc a nebo vůbec. Nakonec jsem měla při odběru 15 vajíček z toho 13 zralých a 7 krásných zůstalo. Je to všechno šílená zátěž na halvu ☹
Ahoj, jsem z toho také na nervy. Koukni sem https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-reprodukce/pco-a-iui-nezabral-clostilbegyt-2/
Založila jsem svou diskuzi kde to podrobněji popisuji
ok, super. Určitě kouknu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zetta01 ahoj mám to podobně 🙂 klidně napiš