Zprůchodnění vejcovodu laparoskopií

verajan
25. říj 2018

Dobry vecer , chtela jsem se zeptat jdu na zpruchodneni vejcovodu laparkou, chtela jsem se zeptat jak dlouho jste byli v nemocnici po zakroku ci pote doma ? Dekuji . Zacinam byt nervozni .... ☹

loylii
25. říj 2018

@verajan já byla 1x na zpruchodneni, a pak 1x na odebrání jednoho. Myslím si, ze princip stejný. Nejvíc na tom bolelo to, ze nafouknou nějakým lékařským plynem břišní dutinu, aby se oddělily orgány a mohlo se operovat šetrně. Takže mě pak 14 dni bolelo bricho, jak když bych přes nej měla modřinu jednu velkou. Dost nepříjemný. Celých 14 dni jsem byla doma na PS. Ale výsledek stojí za to. Je potřeba si říkat, ze to je kvůli zdravému miminku😁 v nemocnici 4 noci.

barmo
26. říj 2018

@verajan já byla na laparu kvuli zprůchodnění v nemocnici den předem, druhý den odpoledne mi to dělali a další den jsem šla domů. každopádně se mi na břiše udělala velká modřina a hematom takže jsem sotva šla... ale nic co by se nedalo přežít

jajinka007
26. říj 2018

@verajan já teda nebyla na zprůchodnění, ale odebrání vejcovodu po mimoděložním a ležela jsem tam tuším 3dny (večer operace, druhý den vyndávali dren a třetí den mě pouštěli domů), pouštěli mě ve čtvrtek, takže jsem zůstala do neděle doma a v pondělí šup do práce, ale dělám v kanceláři, takže nic náročného, abych to nezvládla.

houslinka
28. říj 2018

Byla jsem na laparoskopii na zpruchodneni vejcovodu. Den predem do nemocnice, druhy den operace a treti rano domu.byla jsem pak tyden v kkidu doma, ale nebylo to uplne nutne..

verajan
autor
29. říj 2018

@barmo ja jdu taky den predem dalsi drn operace a pak prave nevim jsem trochu nervozni 🙂

verajan
autor
29. říj 2018

@houslinka super dekuji mooc 😉

verajan
autor
29. říj 2018

@loylii dekuji za info 😉 presne clovek udela vsechno hlavne aby to vyslo 🙂