Ahoj vsichni, jsem tu nova a jdu si pro radu.
Snazime se o detatko, marne. Ms mam v ramci moznosti pravidelnou 33-35 dni. Minuly mesic si pospisila 31 dni, ale tak brzo jsem ji nikdy nemela. Od cca listopadu, jsem brala Macu z goodie, poctive 12 tab./d. Nebylo mi po ni uplne ok a tak jsem ji unoru vysadila. 22 jsem mela mit ovulaci, snazili jsme se, ale i presto jsem se objednala do CARu. Menstruaci jsem cekala 8.3. nic... 9. odpoledne negativni tt, 10. rano negativni tt a dopo prohlidka v CAR. Pan dr obeznamen se zpozdenim, po prohlidce konstatoval ze jde nejspis o stres, jinak vse ok, pry dostanu ms behem dne, max. dvou. Je nedele a nic. Uz aspon 5 dni me boli prsa, jako pred ms. Citlivejsi bradavky, bolest v podbrisku. Porad beham na wc, s tim, ze "uz" a stale nic. Od vcera jsem navic nafoukla jako balon, dnes snad jeste vic nez vcera a porad nic :/
Nemyslim si, ze bych byla tehotna, mela jsem 9. i 10. negativni test a gynekolog pri prohlidce nic nepozoroval. Ale nevim co mam delat. Druhy den cyklu mam dorazit na krevni testy, zpozdena ms nas brzdi a nechapu jeji pricinu. Navic nevim, zda si mohu nechat dat vyvolavaci injekci, prave proto, abych neovlivnila hormonalni profil. :( Mile , nemate nekdo zkusenosti ? Popr. nejaky typ ? Zacinam byt malickou zoufala 🙂
stres dělá hodně
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lisa34 podle mě to je ten stres ,protože se tím nervujes ,ze jsi to ještě nedostala .