Zmrazená vajíčka z více stimulací. Lze udělat druhou stimulaci?

lenu12
19. srp 2022

Ahoj holky,
nikde jsem podobné téma nenašla, snad budete některá vědět.... 🙂 Jsem osmý den po prvním KET, test negativní.... Vím, snad plaším brzy, ale přeci jen.... Zmrazené máme ještě jedno embryjko, za 5 měsíců mi bude 39, kdy mi končí příspěvek od pojišťovny. Nevíte, kdyby to teď nevyšlo, jestli lze udělat druhou stimulací, abychom měli více vajíček do zásoby (snad), i když máme ještě to jedno embryo? Ideálně by jsme nechtěli jen jedno mimčo, i když se teď modlím i za to...🙂
Bohužel řeším za 5 min 12, ale dřív se nenašel "vhodný" tatínek a když, tak mi teprve před půl rokem zjistili na klinice PCO....
Díky všem za jakékoli info a držte se... 🙂

evelisi
19. srp 2022

@lenu12 určitě to jde, domluv se na klinice, vím že to řešila kamarádka. Udělala si taky zásobu.

lenu12
autor
19. srp 2022

@evelisi jeeee, děkuju moc, to se mi trošku ulevilo 🙂

jihlavanka
19. srp 2022

@lenu12 Již je úhrada IVF do dovršeného 40 roku věku, včetně dne narození, ne do 39

lenu12
autor
19. srp 2022

@jihlavanka Tak teď mi spadl balvan ze srdce... Je pravda, že jsem hledala někdy loni v prosinci a teď jsem našla, že od roku 2022 to změnili... Děkuju moc, to mi pomůže na psychiku, že ještě je možnost, kdyby náhodou... 🙂

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
lenu12
autor
19. srp 2022

@zet83 První už jsi absolvovala?

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz