Ahoj holky,
nikde jsem podobné téma nenašla, snad budete některá vědět.... 🙂 Jsem osmý den po prvním KET, test negativní.... Vím, snad plaším brzy, ale přeci jen.... Zmrazené máme ještě jedno embryjko, za 5 měsíců mi bude 39, kdy mi končí příspěvek od pojišťovny. Nevíte, kdyby to teď nevyšlo, jestli lze udělat druhou stimulací, abychom měli více vajíček do zásoby (snad), i když máme ještě to jedno embryo? Ideálně by jsme nechtěli jen jedno mimčo, i když se teď modlím i za to...🙂
Bohužel řeším za 5 min 12, ale dřív se nenašel "vhodný" tatínek a když, tak mi teprve před půl rokem zjistili na klinice PCO....
Díky všem za jakékoli info a držte se... 🙂
@lenu12 Již je úhrada IVF do dovršeného 40 roku věku, včetně dne narození, ne do 39
@jihlavanka Tak teď mi spadl balvan ze srdce... Je pravda, že jsem hledala někdy loni v prosinci a teď jsem našla, že od roku 2022 to změnili... Děkuju moc, to mi pomůže na psychiku, že ještě je možnost, kdyby náhodou... 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenu12 určitě to jde, domluv se na klinice, vím že to řešila kamarádka. Udělala si taky zásobu.