Ahoja!
Tak mám po léčbě Proverou (1 rok) plus 4 měsíce bez. Už na konci braní Provery menstruace nedorazila. Ovulace také nic. Je listopad a po hormonálním profilu a UTZ přišla diagnóza polycystyckych vaječníků, žádná ovulace, tedy se nám bohužel nepodařilo a nepodaří otěhotnět bez pomoci. (jedno dítě již mám, 2017)Gyn. mi vypsala rovnou zadanku do Car, zatím jsme vybrali Reprofit. Máte prosím některá s tímto centrem zkušenost z poslední doby? Moc díky. Nebo mi prosím dejte odkaz třeba na skupinku kam se přidat? Objnmanželem až na konec ledna
@misicka455 Ahoj! To jsem ráda že jsi napsala. Ani jsem nečekala že se někdo ještě ozve. Moc děkuji za tvou zkušenost.
Já se v těch zkratkach nevyznám, ale držím palce! Pokud správně tuším tak čekáte jestli se mimi udrží po KETu?
Nepamatuješ si náhodou jak probíhala vstupní kontrola? Na co se máme s manželem připravit?
Jsme objednaní k Dr. Frankovi.
Ahoj vstupni kontrola v pohodě. My tam už sly s jasným cílem. Vyšetření měly už z jiné kliniky. Takže jsme jen projely diagnózy a co máme za sebou,co by jsme si představovaly a pak se domluvily kdy začneme. První měsíc jsme zkoušely bez hormonů , ale neovoluji každý měsíc tak druhej jsme šly z hormony a mohlo dojít ke ketu. Zatím to jde dobře tuk tuk za týden mě čeká potvrzení těhu z ultrazvuku. Zaťim ho mám potvrzené jen z krve.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky ja do Reprofitu chodím a jsem spokojená. Akorát 12.12 jsem byla na ketu a teď čekáme na výsledky. Přešla jsem z jiného caru kde byl přístup taky fajn , ale tady si tak nějak připadám jak člověk a né jen další v kabince. Časy na objednání vždy skoro na minutu přesně a s informovaností jsem taky spokojená. Chodíme k dr. Kozumplíkovi.