Ahoj prosim setkal jste se nekdo s temito pojmy?
Nabizeli vam to pred samotnym IVF??
Pripadne prochazeli jste podobnymi vysetrenimi pred IVF??
Ptam se abych vedela nakolik to jsou nezbytne zakroky a vysetreni nebo jestli je mohu vynechat. Jsou totiz celkem drahy..
Vejcovody mam v poradku hormonalni profil take, trochu vice folikulu, deloha na UTZ v poradku...
- Aquascan: je ze naplni delohu tekutinou a sleduji pod utz (mela jsem pouze HyCoSy na vajecniky uplne pruchozi)
- Delozni mikrobioticky test: odeberou biopsii vzorek a testuji na vse mozne
- "Mock embryotransfer": je v anglictine, v cj jsem nikde nenasla. Co jsem vycetla tak pripravuji delozni cipek a delohu na otehotneni a ET nasledujici mesic. Nic konkretniho si pod tim ovsem neumim predstavit...
Moc dekuji!
Dobre dekuju moc. Mam za sebou jeden zamlkly potrat v 9-11 tt (nevim kdy se zastavilo srdiccko) ale v nemocnici mi bylo receno ze je to celkem caste a nic z toho vyvozovat nebudou, az pokud by bylo potratu vic.
Na IVF klinice mi nabizeli tahle vysetreni, ale myslim, ze nejdriv proste zkusim IVF a az kdyz to nedopadne, tak si udelam extra vysetreni..
@reeeza resila jsem ivf na dvou ruznych klinikach a ani na jedne to nezadali ani mi nenabizeli tak to asi neni uplne zapotrebi. Mozno pak jestli by ivf nebylo uspesne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@reeeza Nezbytne zakroky to nejsou, kor pokud nejsou zjistene rizikove faktory. Mne nenabizeli ani jednu z moznosti a na zadne z nich jsem nebyla. Dite z IVF mame.