Holky máte nekrera zaklonenou dělohu do zadu? Jakou polohu po transferu vam nařídili? Leh na břicho?
Byla jsem na ET a mám dělohu dozadu, nic mi neříkali jak bych měla ležet. Pravdou je, že placentu mám na zadní stěně, takže se miminko uchytilo vzadu. Obecně při RVF děloze je zhoršené přirozené otěhotnění, já tu dělohu mám zakloněnou kvůli srůstům z předchozích operacích.
Byla jsem na ET 3x - 2x na břiše a 1x na zádech, uchytilo se při poloze na břiše.
2x na zadech a ted naposledy na brise a jsem tehule. Ovsem: vsechny holky musely lezet na brise. Coz mi prislo divny! Dela to vzdy jedina doktorka. Vsechny pritomne polozi bud na zada nebo na bricho peitom neni mozne aby jsme vsechny mely stejne delohu 🙂
Mám taky zakoloněnoz dělohu, po ET jsem ležela na zádech a otěhotněla jsem. Oni to embryjko dávají do dělohy vysoko a myslím, že není možné, aby za tak krátkou dobu doputovalo někam dolů. Ona děloha je sice dutý organ, ale její stěny- sliznice k sobě přiléhají. Buď se to má povést, nebo ne, pokud ale budeš klidnější v poloze na břiše, pro ten pocit, že jsi pro to udělala to nejlepší, tak si tu polohu vyžádej. Držím akce, ať se to povede.
Pokaždé na břiše 😉
Mám zakloněnou dělohu, při každém z osmi transferů jsem ležela (při zákroku) na zakloněném lehátku, ale potom vždy na zádech. Nikdy mi nikdo o ležení na břiše neříkal...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, měla jsem zakloněnou dělohu. Otěhotněla jsem přirozeně a na počátku těhu jsem musela ležet na břichu, aby se děloha "překlopila"