Ahoj děvčata. V pátek jsem byla na KET 2 pětidenních embryjek. Docela jsem dodržovala klidový režim, tzn. polehávání u TV na gauči, povalování v posteli s knížkou, večer už jsem v 8 ležela a ráno vstávala zase v 8...no, až jsem to možná trochu přehnala, asi jsem se přespala, přeležela nebo mi možná zatuhly svaly, jak se opatrně v posteli přetáčím... a od včera mě pobolívá hlava od krční páteře, mám celý krk zablokovaný, zatuhlé a bolavé mezi lopatkama i níž v zádech, v kyčlích... Mám to zkusit nějak rozcvičit? Nebo to raději nechat odeznít? Nerada bych ublížila miminkům.. A myslíte, že ta blokáda jim nějak neublížila?? Děkuji moc za Vaše názory a rady. Přeji Vám nádherné jarní dny🙂 a ať se všechny dočkáme těch našich andílků😘
@j.a.n.i hezky receno 🙂 ja jsem zvladla zatim jen pulmaraton 🙂
Ahoj. Pri nasi male. Uz ma pres 2 roky, jsem se po Et cela zasekla, az jsem brecela bolesti. Bylo to v dobe tesne po Et, Kdy jsem jeste anni nevedela. Jestli se to povedlo. ALE.....Nasla jsem si fyzioterapeuta co dela cviceni podle Mojzisove, a ten me opatrne odbloknul. Odkud jsi? Na Severni Morave bych ti mohla dat par cisel, ale jinak neporadim. Leda zkusit internet, nebo zname.... fakt mi pomohl a pak byl i test pozitivni. Ted cekame po 3Et dvojcatka kluky, tak uz taky trpim na zada a to me cekaji jeste minimalne 2 mesice. Tak dej vedet, jestli povolilo nebo jak to resis.
@absintka19 Ahoj, děkuji za uklidnění🙂 měla jsem strach, že se tím ztuhnutím svalů třeba nebude dobře prokrvovat děloha a miminka nebudou mít vhodné prostředí🙂.
@lovelylion Ahoj, moc děkuju za rady, jsi hodná. A gratuluju k dvojčátkům🙂 taky jsem si dříve přála dvojčátka, a kluky😍 ale dnes už raději ne🙂 Včera i dnes jsem si záda, paži a zadek namazala Fix-krémem, je to bylinkový krém, dnes to bolí pořád, ale není a ani nebyla to taková hrůza, že bych brečela, jen to cítím na dotek nebo když otočím hlavu na jednu stranu, cítím, že mě to tam táhne a omezuje. Prostě jsem měla strach, že se mi tím ztuhnutím, skřípnutím nebude dobře prokrvovat děloha a miminkům to uškodí. Já před ET chodila taky na cvičení podobné Mojžíšové. Mohla bych tě tedy poprosit o telefonní čísla na ty terapeuty? Opravdu náhoda🙂 jsem z okresu Vsetín🙂 Děkuju!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lydiee rozhodne jim neublizis 🙂 ja po ket delala vse jako obvykle. To dlouhe polehavani ti zatizilo telicko, to se stava. Jemna masaz, rozcvicka fakt neublizi. 🌷