Ahoj holky, rada bych od vas ziskala radu. Mam za sebou treti pokus IUI a tento mesic by mel nasledovat ctvrty pokus IUI, ale bohuzel nejak mi to nevychazi se smenami v praci..chci se jen poradit jestli je vhodne jeden mesic IUI vynechat nebo radeji ne. Dekuji za odpovedi 🙂
@marticcelli moje psychika uz take neni nic moc 😀 ale zas bych si rada jeden mesic rada uzila bez stresu, hlidani se, pozorovani a strachu, ze to zase nevyjde ☹
@lilie16 tak vynechej 🙂 ono se za ten jeden mesic toho moc nestane, a kdyz to tak sama citis, neni co resit 🙂
@marticcelli dekuji za radu 🙂
Nekdo dalsi s nazorem? 🙂
@lilie16 taky si myslím, že to je na tobě - my jsme měli dost náročný podzim - 1IUi, pak HyCoSy průchodnost vaječníků a 2 IUI, od října do prosince, bez výsledku, od té doby pauza. Chodit na IUI měsíc za měsícem je náročné, nedokážu si představit chodit měsíc co měsíc delší čas (a to mám CAR za rohem od práce) proto jsme vysadili. Nevím... Nejhorší je, že nikdo nezná ten správný recept, co vede k miminku..asi je nejlepší se řídit intuicí, co ti vyhovuje a co ne. Držím palce!
Já bych vynechala. My jsme chodili na iui, jak nám to pasovalo. Ono není špatné si od toho odpočinout a zkoušet to v klidu doma 🙂
Dekuji za rady, my to mame do caru 70 km tam a 70 km zpet, takze bych si alespon tenhle mesic rada odpocinula od toho cestovani..takze vynechame a uvidime co bude dal 🙂
Ahojky holky jsem po druhem nezdarenem IUI a dalsi inseminace mi vychazi na dovcu,tak ze jsme se rozhodli s pritelem ze si zkusime domaci snazenicko 😀 a v srpnu vynechat jeden cyklus...nemate nektera zkusenosti s tim ze by vam treba dali nebo prodali pregnyl v CARU?nebo i treba nejake hormony?chtela bych tomu stejne malinko pomoci 😉 dekuji za rady
Ja jsem si volala dr. mam se mu jet ukazat a neco vymyslime 🙂 u nas ted IUI bude vynechane,pote treti a nase posledni zkouska s IUI a pote IVF🙂
tobě také držím palce ať to vyjde doma 🙂 🙂 ty máš za sebou také IUI??po IUI musí být 3 měsíce pauza na IVF??
Mam za sebou 3 IUI, o tom jestli musi byt pauza vubec nemam tuseni 🙂
Ahojky holčiny moc prosím o radu, mám za sebou 2 IUI jeden měsíc vynechán kvůli dovče, tak že zcela bez hormonů, dnes mám třetí den zpoždění a měsíčky nikde a ani žádné příznaky☹
těhu také nejsem ☹ poraďte co s tím,mám si zavolat do CAR ?? nechci nějak plašit 😖 děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lilie16 nic se nestane, kdyz jeden mesic vynechas, ja taky vynechala z jinych duvodu, ale pro me to bylo pak narocne psychicky,jak uz jsem se nemohla dockat, prislo mi, ze cas strasne bezi