Ahojte potrebujem poradiť, tie čo mate skúsnosti chceme podstupit IVF a nieveme pre ktore centrum sa rozhodnúť. Zvažujeme medzi: Helios BRNO, GENNET Praha, IVF Clinic Olomouc. Potrebujeme vybrať top kliniku z hľadiska úspešnosti, embryologickeho laboratoria nakoľko to bude naše posledné IVF. Dakujem.
@rosomac vim o gennetu v praze ze jsou fajn, ale nemam zkusenost. My jezdili do Brna Helios 😊 zalezi jak dlouhou cestu jste schopni obetovat. Pro nas bylo nejlbliz brno 🙂 byla to tam rychlovka, udelali hned vsechna zakl. vysetreni a vyslo nam u nich hned prvni IUI. Mne bylo zjisteno spatne prostredi pro spermie v pochve, takze neprosly tam kam mely, no a s jejich pomoci a leky to hned vyslo. Kamaradce vyslo u nich taky prvni IVF a zname taky pomohly ke dvoum klukum🙏🏻 Drzim palce🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, myslím si, ze všechny, co jsi uvedla jsou super.. Ja mam zkušenosti pouze z Gennet Praha Letná.. Podstoupil jsem tam 2x ivf.. Z prvního ivf nebylo nic.. Mam vadu chromozomu a bohužel nebylo žádné embryo top kvality, aby bylo možné je poslat na genetiku.. Druhe ivf dopadlo lépe.. Zmena protokolu a z 12 embryí zůstaly 5.den 3 embrya, která se poslaly na genetiku a byly všechny 3 zdravé. První ket nevyšel a druhy doufám, ze ano.. Jsem 7+1 podle MS a zítra me čeká první UTZ po odběru krve na HCG tak se moc těším, ale zároveň bojím.. Vsak stát se může cokoliv... Držím vam moc moc palce.