Vše v pořádku, přesto bez // čárek. Kdo se uzlíčku přeci jen dočkal?

lilien282
8. pro 2021

Dobrý den,
Najde se tu někdo s dobrým příběhem?
3,5 roku čekáme na miminko, mame za sebou nekolik pokusu na IUI po IVF zakončeno zamlklým těhotenstvím v 6tt… přítel i já jsme zdravy spermiogram ukázkový , u mě vse příchozí pravidelná ovu štítné žláza hale v poradku a veta nemysli na to odjedem na dovolenou tak u toho šilím 🙂 není tu někdo kdo se vysněného uzlíčku přeci jen dočkal? 🙂

klokanka31
8. pro 2021

@lilien282 Já na malou čekala 12 let, ale nevím jestli bylo nebo nebylo vše v pořádku, nikde jsme po vyšetřeních nelítali (manžel byl jen jednou na spermiogramu a ten ukázkový).

sigyn
8. pro 2021

Naše profesorka nám říkala, že se snažili 3 roky. Pak se smířili s tím, že to nevyjde. Odjeli na dovolenou...a povedlo se 🙂

leniczka23
8. pro 2021

Mrkni na profil cherrycola

misulkari
8. pro 2021

@lilien282 Přes tři roky jsme se snažili, 6x IUI k ničemu, manžel zdravý, já problémy se štítnou žlázou, nakonec i s krví (celé těhotenství jsem si píchala injekce). Povedlo se IVF, první transfer, máme dceru ♥️ Mám jedinou radu a to zatnout zuby a vydržet, ano je to někdy na hlavu, ano měla jsem brečící a různé šílené stavy, ale prostě já tak chtěla dítě, že jiná možnost pro mě neexistovala, vydržela bych cokoliv. Moc držím palce, posílám sílu do dalších pokusů a přímo vám i objetí, ačkoliv si tím muži prochází s námi, myslím, že jen žena to může plně pochopit, co zažívá 🍀🍀🍀😘😘😘♥️♥️♥️

evula19
8. pro 2021

@lilien282 nám se podařilo po 3 letech❤️oba zdraví, spermio ukázkové, 3x IUI, 2.IVF v nativu vyšlo a máme syna. Teď se 5 měsíců pokoušíme o druhé a uvidíme, kdy zase zkusíme IVF🤷jinak na ty řeči jsem byla alergická, na dovolených jsme byli, opít jsme se taky několikrát zvládli, myslet jsem na to myslela, když jsem to chtěla (ať mi někdo ukáže jak nemyslet na něco, po čem toužím) a stejně to nešlo..přeju hodně sil, pevné nervy a vydržet! Ono to přijde ✨

lilien282
autor
8. pro 2021

@sigyn casto tohle slysim jen jak se s tim smířit nebo zapomenout… 🙂 ale strasne moc dekuji ze si muzu o tom s tebou a ostatnimi promluvit 🙂

lilien282
autor
8. pro 2021

@evula19 jeee dekuji moc za nadherny pribeh !!! Strasne moc drzim palecky k druhemu uzlicku urcite se brzy zadari i bez ivf❤️🤩🥰

lilien282
autor
8. pro 2021

@misulkari strasne moc ti dekuji za krasna slova!!! A pozitivni energii!!!nejvic me stve ze v okoli jsou vsichni co o mimco nestoji s bubinek… doma se hadaji a maji bubinek pritelovo sestra ma dve deti nikdy uz jine nechtela a bum v breznu termin :-/ tohle je na tom asi ta nejvetsi zkouska …

fandysek_1
8. pro 2021

@lilien282 my čekali 4 roky na první. Inseminace, vyšetření, bylinky, vitamíny. Diagnóza sterilita bez příčiny. Pak jsem šla k číňance, dala mi bylinky a do měsíce jsem byla těhotná.

lilien282
autor
8. pro 2021

@fandysek_1 mohu se zeptat o jake bylinky slo prosim😇🤩

katherine177
8. pro 2021

@fandysek_1 to je super 🍀💖

marselina
8. pro 2021

@lilien282 také jsme čekali na miminko skoro tři roky. Dvě deti přirozenou cestou, treti z Ivf, první odber jen jedno vajíčko nezralé, druhy tři, z toho dvě oplodněná a transfer obou. Povedlo se a čekáme v únoru miminko.Každý měsíc jsem plakala kdykoli dorazila MS, manzel ze mě na vyvrat ze na to moc myslím. Teď jsem nejšťastnější.
Hlavu vzhůru, ono se zadari uvidis💗🍀💗🍀

fandysek_1
9. pro 2021

@lilien282
@katherine177 to složení bylinné směsi záleží na konkrétních problémech, které ona dokáže odhalit. Doporučuju tady v diskusích najít téma TČM, tradiční čínská medicína. Chodila jsem k doktorce Zhang, je výborná na tyto problémy. Je v Praze.

hanynka1704
12. pro 2021

@lilien282 my jsme se snažili 3,5 roku. 2xIUI,1xIVF, to sice vyšlo,ale v 10tt ZT. Po druhe revizi jsem asi rezignovala a zkusila nechat na přírodě. Výsledky a všechna vyšetření na jedničku,přesto se nedařilo. 1,5 roku mi trvalo,než jsem si došla pro jedno zmrazene embryjko,zůstali nám dvě. No a teď jsem už po termínu a malému se nechce ven. 😊 a je mi 40. Takže naděje umírá poslední věř mi✊✊😍