Zdravím, dámy, včera jsem se dočetla pro mě překvapivou informaci, že když vám ve státním CARu vyjdou odběry vajíček na víkend, tak se to prostě nekoná, a že klidně nechají vajíčka "uplavat" a tím vás připraví o pokus. Nevíte někdo, co je na tom pravdy? nebo nenajde se někdo se zkušenostmi? To že v přes víkend nedělají vím, ale měla jsem za to, že v takto důležitých momentech tam někdo je. Moc děkuju.
@marketaryzi taky chodím do fakultky..byla jsi tam prosím spokojená? otázka co s víkendem mě taky zajímala tak super že to mají nějak podchycené
Byla jsem tam spokojená moc. Personál byl příjemný a ceny přijatelné 🙂 pomohli nám k 2 dcerkám, i když první se povedla až napotřetí. Druhá hned napoprvé. U mě hrála asi velkou roli psychika. Když jsem se začala připravovat na atestaci, nebyl čas myslet na mimčo, tak se zadařilo....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Chodili jsme do FN Olomouc a 2x mi punkce vyšla na víkend. Nikdy s tím žádný problém nebyl. Spíš se čekalo na ultrazvuk, protože tam byl jen 1 lékař a dělal punkce, transfery i utz...