Užívání Gynprodilu a bolest břicha. Může to být tím?

lucie187
4. čer 2023

Ahojky jsem 12dpo po iui, byl mi nasazen GYNPRODYL jednu na noc zaváděním, už od 10dpo mne pořád bolí břicho jako by měla přijít ms , největší je to večer , myslíte že to může působit ten GYNPRODYL a dorazí Ms aj když ho užívám děkuji za odpověď

pajusz
4. čer 2023

@lucie187 bolest může začít příchod ms a stejně těhotenství, dlouho mě pichalo v podbřišku na začátku těhotenství. Gynprodyl dle mého názoru bolest nezpůsobuje, vsak to je jen progesteron, který ženské tělo běžně vylučuje, píše se jako případná podpora na udrženi těhotenství. Jsi 12ty den, určitě budeš brzy testovat tak budeš vědět 😊 hodně štěstí a ať je to tam 🍀🍀🍀

lucie187
autor
4. čer 2023

Pajusz
No právě že mne nikdy před ms tak nebolelo břicho a když už tak jsme to dostala během hodiny, teď je to 3 den co mne to tak zlobí ,za dva dny budu testovat tak sjem zvědavá zda jse nám to povedlo konecne po 6 letech

lucie187
autor
5. čer 2023

@pajusz dneska jsem jsi zkoušela test sice mám až zítra ale už jsme nevydržela ale bohužel tam nic není

pajusz
5. čer 2023

@lucie187 máš pravdu, je tam prd. Ale testni i zitra🍀

lucie187
autor
5. čer 2023

@pajusz jsme se podívala ještě teď po práci a je tam modrá druhá čárka ale to je po limitu jen na fotce není moc vidět

pajusz
5. čer 2023

@lucie187 hele já tam taky stinek asi vidím schválně si hodím ty fotky k sobe. Hele mě říkala Dr po iui že nechávala test i déle namočit, přece jen je to chvíle co by se vajíčko uhnizdilo. Takže nezbývá než ti přát hezké testování a hlavně tu vytouzenou čárku ❤️🍀❤️ moc ti preju ať to vyjde, posílám těhotenskou energii a že jí mám 😄😄 tak tfuj tfuj tfuj. Hlavně nic nevysazuj a testuj a dej vědět.

lucie187
autor
5. čer 2023

@pajusz jsi úžasná , díky tvým slovům mám i pocit že jse mi to povede buď teďka nebo pristi pokus, a děkuji zítra zkusím ráno nechat déle namočený a pošlu jak to dopadlo

lucie187
autor
6. čer 2023

@pajusz manžel taky vidíš suchá ale nevím za dva dny zkusím znova

pajusz
6. čer 2023

@lucie187 jak vypadají ted? Já prd vidím 😄 ale když vidí chlap tak je to tutovka 😄

lucie187
autor
6. čer 2023
pajusz
7. čer 2023

@lucie187 tak co?