Ahojky jsem 12dpo po iui, byl mi nasazen GYNPRODYL jednu na noc zaváděním, už od 10dpo mne pořád bolí břicho jako by měla přijít ms , největší je to večer , myslíte že to může působit ten GYNPRODYL a dorazí Ms aj když ho užívám děkuji za odpověď
Pajusz
No právě že mne nikdy před ms tak nebolelo břicho a když už tak jsme to dostala během hodiny, teď je to 3 den co mne to tak zlobí ,za dva dny budu testovat tak sjem zvědavá zda jse nám to povedlo konecne po 6 letech
@lucie187 hele já tam taky stinek asi vidím schválně si hodím ty fotky k sobe. Hele mě říkala Dr po iui že nechávala test i déle namočit, přece jen je to chvíle co by se vajíčko uhnizdilo. Takže nezbývá než ti přát hezké testování a hlavně tu vytouzenou čárku ❤️🍀❤️ moc ti preju ať to vyjde, posílám těhotenskou energii a že jí mám 😄😄 tak tfuj tfuj tfuj. Hlavně nic nevysazuj a testuj a dej vědět.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucie187 bolest může začít příchod ms a stejně těhotenství, dlouho mě pichalo v podbřišku na začátku těhotenství. Gynprodyl dle mého názoru bolest nezpůsobuje, vsak to je jen progesteron, který ženské tělo běžně vylučuje, píše se jako případná podpora na udrženi těhotenství. Jsi 12ty den, určitě budeš brzy testovat tak budeš vědět 😊 hodně štěstí a ať je to tam 🍀🍀🍀