ahojky holky jaké vedlejší účinky může mít utrogestan? jsme 5.den po KET bez stimulace - a bolí me bříško a prsa..
no utroš mA presne take učinky ako pises..je to hormon,...tak preto...
Bývá po něm dost zle, ale ty ho asi nejíš, co? Už jsme si o něm psaly. Při ET, KET se užívá proto, aby se připravila těhotná děloha a oni pak do ní dají to semínko máku jako na namazaný chleba máslem. Přirozeně oplozené vajíčko putuje vejcovody a mezitím se ta děloha sama nachystá, ale při ET, KET to dělá utroš. Takže když ho začneš brát, máš logicky těhotenské příznaky. Já ho papkám od pondělí a dnes už ječím, když zafouká vítr, nebo když se ke mně manžel přiblíží na dva metry.
Přečti si příbalový leták. A nebo raději ne 😀 , je to zběsilé čtení.
no ten jsem četla - ale tam o tehle příznacích nic není ani o bříšku ani o prsou.. 😖
Fakt? Já ho teď nečetla, bo jsem měla pocit, že když to do sebe valím popáté, že už to znám. Ale věř, že prdím jako starý chlap a o prsách, které normálně na sobě hledám, už jsem tu psala. 😀
no a nejsi těhu? 😀 😀
Kapu, v sobotu jdu teprve na ET, možná, zítra mám volat.
ajo - už jsme koukla do tabulky..už vím - takže ty to máš asi ze stimulky..to jsem mela taky minimálně o dvě čísla větší..jenže já ted žádnou stimulku neměla, jen ten utroš.. 🙂
Můj dr. tvrdí, že těhu jsme od oplodnění těch rošťáků a když začneme s utroušem. Pak už je to jen o tom, jak to dlouho vydrží. Utrouš začínáš od OPU, nebo když se rozjede KET.
no mě ho dali až po ET - předtím jen pera puregon a injekce pregnyl..
a v sobotu normálně šupli mrazáčky dovnitř a ten večer první utroš.. prsa bolí od včera
Já taky nestimuluju, nemám co, my máme dárkyni (říkám velkou frajerku! Bo ta stimuluje..chuďátko).
To sedí. Je to trošku indivindy. Já nemám pera a to další. Jedu podle toho, co mi zabralo minule.
vidíš jak málo to tady čtu... 😉
Já ho začala v pondělí jíst a dnes je středa... Jsem mimo jak to pako.
A to je dobře, holka. Musíme věřit!
já ho zavádím, a nic mi není... 😎 asi proto že jsem mimo furt 😀 😀 😀
No to já taky 😀 , ale tohle je něco úplně jiného, bacha na to!
Já měla Utrogestan, když jsem těhotná nebyla a taky, když se mi to povedlo. A můžu naprosto upřímně říct, že jsem mezi tím neviděla jediný rozdíl. Moje příznaky nebyly zrovna jak z letáku, ale byla jsem hodně unavená, podrážděná, v břiše pocity jak na MS a nafouklá a citlivá prsa. Dvakrát z toho těhu nebylo, potřetí jsem se cítila zase stejně a sváděla to na Utr., no a test byl pozitivní 🙂 Takže to Utr. být může a nemusí, pravdu odhalí až test...
ahoj, tak ja jsem od soboty taky na utrosi a akorad me boli vajecniky, mam v sobe dva prci a tak jsem zvedava..
fanfulinek - tak to jsme na tom stejně..a prsa te nebolej????
jestli chceš pojd za náma na
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea... 😀
len - to je blbý, že ty příznaky jsou stejný, já už si dělala naděje 😒
Kapunko, vždyť klidně můžeš dál 😉 Prostě to není ani dobrý, ani špatný, tak tomu věř a ono to klapne 🙂
prave ,ze prsa me vubec neboli
jojo já se snažím....je teda fakt, že včera jsme mela jednu docela dost velkou křeč, ale zase nevím, jeslti to nebyly střeva..to břiško je tak malý a je tam toho tolik.. 😖 😖 😖 😀 no dneska je to 6. den včetně dne KET
fanfulínek - a zavádíš ho??? 🙂
jj ,zavadim a lezim asi tak 2 hodky ..no spis spim 🙂
tak to já taky za chvíli jdu na to...tak me teda ty prsa bolej dost.. ☹
vy po zavedeni lezite????? jejky,.....asi to delam spatne.... 😅
Martek, večer pochopitelně ano, ale ranní dávku jakž takž a polední v práci ani omylem... Dr. mi vysloveně řekla - vždycky to vyteče, ale než se to vůbec rozpustí, tak se do těla dostane, co se tam dostat má, co vyteče, už není potřebné 😉
tak to je dobrý.. já mám vždycky pocit, že vyteče všechno... 😠
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
jej tam mělo být utrogestan v názvu 😝