Ahoj holky, prosím, je možné, že Gonal udělá pozitivní tt? Dneska jsem si píchla 4.injekci. A teď jsem si udelala z prdele test, protože se mi udělalo blbě a na digitálu 2-3. MS jsem mela asi 3 dny, což je na mě hodně krátké, ale myslela jsem, že je to tím Gonalem.
@katerina_j zkusila bych jeste test z moci 🤔
@marge_s večerní a spodni ranní 🤷🏻♀️ Musim ráno zavolat do CAR 🤨
@katerina_j no určitě zavolejte do caru...tyto hormony nezpůsobují pozitivní test....podle mne jste tehotna 🍀❤️
To by byl krásný gól! Dejte vědět, jak jste dopadla prosím
@rosalline o půl 10 musim do CARu. Sestřička se smála. Tak nevím 🙃 Gonal zatím pichat nemám
Teda to je napínavé,taky jsem zvědavá ✊😁
Tak pro všechny, co jsou napnuté jako já 😁 Gonal pozitivní test neudělá. Jeho aplikace pro případné těhotenství nevadí. Na ultrazvuku vidět nic zatím nikde není. Výsledky HCG budou po poledni. Podle toho se domluví další kontrola.
@katerina_j tak to jsem zvědavá. 🙂
Dej pak vědět kolik je HCG
@katerina_j držím vám palce a moc vám těhotenství přeju 🍀❤️
@katerina_j tak to nevymyslis,stimulujes a jeste mas pozitivni test,skoda tech hormonu,co mas v tele,ale to uz se stejne neda nic delat,tak at vse dopadne na 1*
@katerina_j božííííí 😃👍🍀
@katerina_j gonal určitě ne! Držím palce ❤️.
držím palce!!🍀❤
Hcg 180. Na kontrolu jdu v pondělí. Mozna si skončím ještě na krev jako samoplátce v pátek 😁 takže nervozita dál přetrvává 🤯😁
@katerina_j tak o těhotenství se jedná...teď jen aby hodnota rostla, ale jestli sílí test...tak je to asi jasné .o)...držím moc pěsti
@rosalline děkuji! ano, dneska byl test silnější 🙂 no uvidíme, jak to dopadne 😉
@katerina_j tak nás hlavně informuj prosím 😃😉
@rosalline určitě dam v pondělí vědět. Sama nesnáším nedokončené diskuze, když něco hledám 😁 dnešní test vypadá taky slibně 🍀
@katerina_j to tedy!!!!!! Krásné dálnice! Po kolika letech se takto podařilo?
Ale musim říct, že jestli to vyjde, tak je to fakt prdel 🤣 minuly měsíc jsme se s doktorkou domluvili, že zkusíme CAR. Vyprdla jsem se v tu chvíli na všechno, co jsem cele dva roky dělala. Žádný vitaminy, cvičení, čaje. Vůbec nic. Úplná prokrastinace 🤣 v práci jsme odevzdavali důležitý dotace, spát jsem chodila o půlnoci, o půl 5 vstavala, jídlo taky nic moc, neměla jsem čas. A bum??? Nepochopím. Uvidím v pondělí, snad je to na dobré cestě a konečně se budu moct zaradovat.
@rosalline 2 roky a 4 měsíce 🙄
@katerina_j nevyzpytatelné jsou cesty Páně. A často mívá i smysl pro humor 😃
Je to tak, my když jsme upustili od toho, že budeme mít jen jedno dítko, že to tak život prostě chce a začali plánovat dovolenou v létě, tak se zadařilo druhé 🙂 byl to super lednový povánoční dárek 🙂 držím palečky a potichu gratuluji 🙂
@katerina_j tak to je moc krásná zpráva.
Moc ti gratuluji 🍀❤️na tebe jsem právě myslela, úplně mě to dojalo 💞
@katerina_j krásná zprava a velká gratulace 🍀❤️
@katerina_j paráda!!!! Fakt nádherný pozitivní zázrak v této době ! 👍🍀❤️
Děkuji moc ❤️ Snad už se konečně budu moct příští týden naplno zaradovat 😁
Holkyyyy, tak naděje umírá fakt jako úplně poslední 🤣 podle MS 6+6, podle ultrazvuku 7+4 ❤️🙏🏻
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
http://www.porodnice.cz/poradny/falesne-pozitiv...