Udělá Gonal pozitivní tt?

katerina_j
10. kvě 2021

Ahoj holky, prosím, je možné, že Gonal udělá pozitivní tt? Dneska jsem si píchla 4.injekci. A teď jsem si udelala z prdele test, protože se mi udělalo blbě a na digitálu 2-3. MS jsem mela asi 3 dny, což je na mě hodně krátké, ale myslela jsem, že je to tím Gonalem.

marge_s
11. kvě 2021

@katerina_j zkusila bych jeste test z moci 🤔

katerina_j
autor
11. kvě 2021

@marge_s večerní a spodni ranní 🤷🏻‍♀️ Musim ráno zavolat do CAR 🤨

haskre
11. kvě 2021

@katerina_j no určitě zavolejte do caru...tyto hormony nezpůsobují pozitivní test....podle mne jste tehotna 🍀❤️

rosalline
11. kvě 2021

To by byl krásný gól! Dejte vědět, jak jste dopadla prosím

katerina_j
autor
11. kvě 2021

@rosalline o půl 10 musim do CARu. Sestřička se smála. Tak nevím 🙃 Gonal zatím pichat nemám

alokina
11. kvě 2021

Teda to je napínavé,taky jsem zvědavá ✊😁

katerina_j
autor
11. kvě 2021

Tak pro všechny, co jsou napnuté jako já 😁 Gonal pozitivní test neudělá. Jeho aplikace pro případné těhotenství nevadí. Na ultrazvuku vidět nic zatím nikde není. Výsledky HCG budou po poledni. Podle toho se domluví další kontrola.

handulkak
11. kvě 2021

@katerina_j tak to jsem zvědavá. 🙂
Dej pak vědět kolik je HCG

palja
11. kvě 2021

@katerina_j držím vám palce a moc vám těhotenství přeju 🍀❤️

kocila
11. kvě 2021

@katerina_j tak to nevymyslis,stimulujes a jeste mas pozitivni test,skoda tech hormonu,co mas v tele,ale to uz se stejne neda nic delat,tak at vse dopadne na 1*

rosalline
11. kvě 2021

@katerina_j božííííí 😃👍🍀

tasimia
11. kvě 2021

@katerina_j gonal určitě ne! Držím palce ❤️.

lidija1234
11. kvě 2021

držím palce!!🍀❤

katerina_j
autor
11. kvě 2021

Hcg 180. Na kontrolu jdu v pondělí. Mozna si skončím ještě na krev jako samoplátce v pátek 😁 takže nervozita dál přetrvává 🤯😁

rosalline
12. kvě 2021

@katerina_j tak o těhotenství se jedná...teď jen aby hodnota rostla, ale jestli sílí test...tak je to asi jasné .o)...držím moc pěsti

katerina_j
autor
12. kvě 2021

@rosalline děkuji! ano, dneska byl test silnější 🙂 no uvidíme, jak to dopadne 😉

rosalline
13. kvě 2021

@katerina_j tak nás hlavně informuj prosím 😃😉

katerina_j
autor
13. kvě 2021

@rosalline určitě dam v pondělí vědět. Sama nesnáším nedokončené diskuze, když něco hledám 😁 dnešní test vypadá taky slibně 🍀

rosalline
13. kvě 2021

@katerina_j to tedy!!!!!! Krásné dálnice! Po kolika letech se takto podařilo?

katerina_j
autor
13. kvě 2021

Ale musim říct, že jestli to vyjde, tak je to fakt prdel 🤣 minuly měsíc jsme se s doktorkou domluvili, že zkusíme CAR. Vyprdla jsem se v tu chvíli na všechno, co jsem cele dva roky dělala. Žádný vitaminy, cvičení, čaje. Vůbec nic. Úplná prokrastinace 🤣 v práci jsme odevzdavali důležitý dotace, spát jsem chodila o půlnoci, o půl 5 vstavala, jídlo taky nic moc, neměla jsem čas. A bum??? Nepochopím. Uvidím v pondělí, snad je to na dobré cestě a konečně se budu moct zaradovat.

katerina_j
autor
13. kvě 2021

@rosalline 2 roky a 4 měsíce 🙄

rosalline
13. kvě 2021

@katerina_j nevyzpytatelné jsou cesty Páně. A často mívá i smysl pro humor 😃

bazildicek
13. kvě 2021

Je to tak, my když jsme upustili od toho, že budeme mít jen jedno dítko, že to tak život prostě chce a začali plánovat dovolenou v létě, tak se zadařilo druhé 🙂 byl to super lednový povánoční dárek 🙂 držím palečky a potichu gratuluji 🙂

katerina_j
autor
17. kvě 2021

Ahoj holky, ozývám se s dnešními výsledky. Na ultrazvuku jde vidět bublina, doktorka byla překvapená, ještě s ni úplně nepocitala. HCG 1470. Na další kontrolu jdu příští úterý 🙏🏻

palja
17. kvě 2021

@katerina_j tak to je moc krásná zpráva.
Moc ti gratuluji 🍀❤️na tebe jsem právě myslela, úplně mě to dojalo 💞

haskre
17. kvě 2021

@katerina_j krásná zprava a velká gratulace 🍀❤️

rosalline
17. kvě 2021

@katerina_j paráda!!!! Fakt nádherný pozitivní zázrak v této době ! 👍🍀❤️

katerina_j
autor
17. kvě 2021

Děkuji moc ❤️ Snad už se konečně budu moct příští týden naplno zaradovat 😁

katerina_j
autor
1. čer 2021

Holkyyyy, tak naděje umírá fakt jako úplně poslední 🤣 podle MS 6+6, podle ultrazvuku 7+4 ❤️🙏🏻