Transfer. Co užívat, aby se embryo uchytilo?

marketa1218
7. lis 2024

Ahoj holky, jsem po odběru vajíček, máme 15 oplodněných vajíček, což je hezký, ale jsme na začátku, takže ztráty se očekávají. Kvůli hrozícímu hyperstimulačnímu syndromu (naštěstí to ale nevypadá) budeme vše mrazit . Přijde na řadu tedy Ket.

Zajímalo by mě zda nemáte nějaké typy, rady, vitamíny, co vás napadne, aby se embryjko uchytilo? Jsem zdravá, manžel má horší spermio, ale jeden nativ už nám nevyšel a embyjko se nechytlo.

Dávala jsem Embryoglue, teď budu asi váhat. Děkuji za vaše postřehy 🙂

marketa1218
autor
7. lis 2024

@marketa1218 Ještě dodám, jedno dítě máme přirozeně, genetiku v pořádku na imunologii nějaký malý nález byl, bude nasazen zase medrol. Je fakt, že u prvního transferu jsem ho vysadila dříve, než byl transfer. Jde mi spíš o nějaké vitamíny, doplňky, co je pak dobré třeba na sliznici? Díky, díky.

hennrietta
7. lis 2024

Měla jsem jen léky, co jsem dostala na klinice a k tomu listovku. Nic víc.
První transfer s embryoglue a povedlo se.

marketa1218
autor
7. lis 2024

@hennrietta Díky, listovku taky beru. Kéž by to stačilo 🙏.

martina0888
7. lis 2024

Já také vitamíny pro těhotné (Nosifol Combi), ale to jsem brala už asi rok před + jsem od začátku cyklu pila cca obden 2 skleničky grepového džusu na růst sliznice. Vyšel hned 1. KET, ale u nás byl zřejmě problém v genetice, takže nejvíc pomohlo, že jsme měli jistotu, že je embryo zdravé (geneticky vyšetřené).

novacek21
7. lis 2024

Mě když nevyšel první nativ, tak zkoušeli stimulovaný cyklus, I když u mě je taky vše ok, a vyšel a teď po x letech opakovali stejně a zase vyšel, ale možná jen náhoda. Kusem ananasu nic nezkazís a spíš než se po transferu válet chodit pravidelně na procházky a to tělo celkové prokrvit... Ale 100 lidí, 100 chutí.
Držím palce

junetule
7. lis 2024

Ahoj, me rekl lekar na klinice jen kyselinu listovou a vitamin D, oboji jsem brala 3 mesice pred. Rikal, ze nic vic neni treba, ale na techto dvou trval.

marketa1218
autor
8. lis 2024

Díky holky, teď je to také všechno řízený. @novacek21, válet se moc ani nemůžu jedno malé dítě už mám a to mi to nedovolí 🙈. Ten ananas zařadím po menstruaci.

reeeza
8. lis 2024

Kromě listový jsem při úspěšném KETu jedla ananas i se středem kde je hodně bromelaminu. 5 dní před a 5 dní po. Stačí pár soust. Když jsem toho snědla moc, bolel mě žaludek. Pomáhá to prý k uhnízdění, u mě to zřejmě zabralo(?).

marketa1218
autor
12. lis 2024

@reeeza Děkuju, za zkoušku nic nedám. 🙂. Dávala sis prosím ještě třeba Embryoglue nebo ten Asistovaný hatching? Já teď vůbec nevím, první transfer byl s Embryoglue, ale nevyšel. Byl to nativ.

ajdi002
13. lis 2024

@marketa1218 Jen Femibion 1 a léky z kliniky. Pokud bereš nějakou těhotenskou vitamínovou směsku, tak se ani moc nedoporučuje přidávat bokem nějaké další vitamíny. Rozdíl mezi prvním neúspěšným a druhým úspěšným transferem byla injekce Decapeptylu na podporu uhnízdění a rychlejší návrat do běžného režimu. U prvního KETu jsem to hodně řešila a v podstatě dva týdny si jen četla nebo koukala na seriály, bála jsem se i vyluxovat. U druhého jsem si dala pohov tři dny a pak naběhla na podzimní úklid zahrady. Myslím si, že po transferu je to čistě na tom embryu... Držím palce, ať to vyjde 🍀