Transfer blastocyst nižší kvality-povedlo se otěhotnět?

alinea
29. říj 2014

Ahoj, čeká nás transfer jedné blastocysty, bohužel to však s její kvalitou nevypadá dobře ☹ , hodnocení zatím nemám...ale není vyloučena z transferu. Podařilo se tu někomu otěhotnět i s blastocystou nižší kvality ? Díky a ahoj. 🙂

luucia
29. říj 2014

@alinea Já právě vždycky když jsem měla transfer s Ačkovou blastocystou, tak se nepovedlo a jednou mě dávali Bčkovou a zadařilo se 😉 neboj, ono to dopadne 🙂

alinea
autor
29. říj 2014

@luucia Ahojky, díky za povzbuzení, my máme teprve třetí den kultivace ale čekáme do pátého. Bohužel mi dnes stroze sestřička do telefonu oznámila, že kvalita embryí není nic moc. Tak uvidíme...třeba se do stádia blastocyst ani nedostanou ....a pokud..zatím ohodnocení nevím 😒

elysion
29. říj 2014

@alinea Ahoj mě se taky podařilo otěhotnět s blastocystou horší kvality.Áčková se ani nechytla 😒 takže se nestresuj kvalitou a věř,že když se tě bude chtít držet ,že se sto pro udrží 😉

alinea
autor
29. říj 2014

@elysion Ahojky, děkuju, snažím se věřit 😒 , mohu se optat, jaké označení - hodnocení blastocysti Ti transferovali ? Děkuju 🙂

elysion
29. říj 2014

@alinea 1xBL3cc ale každý centrum má to značení jinak takže se v tom stejně člověk moc nevyzná 😉

anina32
29. říj 2014

@alinea My jsme ani do stádia blastocysty nedošli, zavedli mi "jen" morulku a teď je z ní dvouletý uličník 😉 Vím že je to těžké, ale snaž se zbytečně nestresovat, myslet pozitivně, to dělá hrozně moc. Držím pěsti ať se zadaří 😵

elana
29. říj 2014

@alinea pamatuju tady jednu, ktere zavedli 3 embrya nizke kvality. No...ma trojcata 😀

konik11
30. říj 2014

Holky, jsem rada, ze nic neni straceny, protoze my meli posledne ne nejlepsi kvalitu a ted jedeme na dalsi IVF.

alinea
autor
30. říj 2014

@konik11 Ahojky, jakou kvalitu Vám transferovali ? U nás se jen jednou chytla ta nejlepší, ale bohužel, potratila jsem - později ☹ . Je to boj.

sikulik
30. říj 2014

ahoj, netrap se tím, kdyby nebylo embryjko na transfer vhodné, tak by ho nezaváděli. Mě po opakovaných neúspěších zavedli tři, jedno béčkové kvality a dvě céčkové po pětidenní kultivaci (právě že nebyly prý žádné extra kvality) a mám z něj 4-letého syna 🙂. Hlavně tomu vašemu embryjku aspoň trochu věř 🙂

kuc
30. říj 2014

Ahoj, já podstoupila IVF před 15 lety, tehdy jsem byla 2.9. na odběru folíků a 4.9. mi záváděli dvě embria jedno tří.buněčné a jedno pěti buněčné a chytly se obě, jen v osmém týdnu se přestalo jedno vyvíjet a vstřebalo se, a z toho druhého embria je čtrnáctiletý puboš. Tak se nestresuj, dnes je IVF na mnohem vyšší úrovni a přibylo mnoho nových postupů které dávají mnohem vetší naději na úspěch a příroda si stejně udělá co bude chtít a pokud se má zadařit tak se zadaří i s horší kvalitou. Přeji hodně štěstí

alinea
autor
30. říj 2014

@sikulik Ahojky, děkuju, to jsou hezké zprávy 🙂 . Dnes mi mají volat z laboratoře, jak vypadá vývoj dál...jsem z toho... nervózní, přiznám se 🙂 , neumím to moc ukočírovat 🙂 , ale když si čtu vaše pozitivní příspěvky, určitě mě to posune víc k tomu, že věřím, že se nám zadaří... příroda je opravdu mocná a jak hezky píše
@kuc , vždycky si udělá, co chce 🙂
@kuc Děkuji... podstupuji IVF již po čtvrté...je to těžké...ale zatím bych se určitě ještě nevzdala, i kdyby to nevyšlo, ale snad...........

vendy01
30. říj 2014

@alinea Ahoj,my nemeli ani blastocystu,ale morulu kvality B. Bylo to nase prvni IVF,podarilo se a nase "becko" Barunka uz bude mit 5.mesicu:-) Hodne stesti!!

sikulik
30. říj 2014

@alinea to je úplně normální, všechny jsme byly nervozní, když jsme prožívaly to, co ty teď. Každý den jsem se modlila, ať to embryjka přežijí a než jsem tam zavolala, klepala jsem se jak osika a skoro nemohla mluvit, jsou to infarktové stavy a kdo nezažil, nepochopí. Tak držím pěsti 😉

alinea
autor
30. říj 2014

@sikulik Ahojky, jojo.... nejlepší ale je, když se do telefonu i osobně potkáš se zdrav. sestrou, která Ti odsekává, je neupřímná a na vývoj embryí Ti odpoví: no, jsou jaké jsou...z čehož člověk oprávněně vycítí, že kvalita není nic moc...ale bohužel jsem takové ´´sestřičky´´ potkala už víckrát.....jen ten, kdo tím prošel, si snad dovede představit, co to opravdu znamená...

ejbinka
19. dub 2017

Ahojky obnovuji téma. Zítra nás čeká ET. Ze 3 embrijek jsou dvě zpomalené a jedno asi jakžtakž...povedlo se někomu i s nižší kvalitou?