Transfer 2 embryí. Chytla se obě? Zkušenosti?

18. lis 2020

Ahoj holky mate zkušenosti transferu 2 embryí chytli Se obě jak to dopadlo? atd ?? brzy mě čeká transfer a nemohu se rozhodnout děkuji 😇😇Budu rada za každou zkušenost

daisymaminka
18. lis 2020

Neriskovala bych. Nevidím důvod transferovat 2 embrya.

rybkaryb
18. lis 2020

Transfer dvou, chytlo se jedno. Duvod transferu dvou byl ten, ze predchozi ivf pokusy byl spatnej vyvoj embryii, tedy zavadely se dve co jediny vydrzely ale uz by mrazeni bylo rizikovy.

vrabcak0007
18. lis 2020

V porodnici jsem lezela s pani, co mela takto 1,5 letou holcicku...takze ze dvou zustalo jedno..meli jeste dva mrazacky, tak se rozhodli take pro oba...a to uz se povedlo komplet, takze tam lezela se mnou jako cerstva maminka dvojcat..

martiina_k
18. lis 2020

my zaváděli dvě - nechytlo se ani jedno... další pokus opět dvě a za tři měsíce tu budou dva raraši 🙂

handulkak
18. lis 2020

Zaváděli jsme dvě, zůstalo jedno. Druhé odešlo s krvácením v 6tt.

alik20
19. lis 2020

Zavedla bych take jen jedno, je tady riziko, ze kdyz se jedno nechyti a druhy jo, tak jak bude to jedno odchazet, muze s sebou vzit i to zdrave. Vyssi sanci na uspech ti to neda. To spis pouzij embryoglue nebo asistovany ha. Uspesnost se zvysuje poctem transferu ne počtem embryi

kmarie81
19. lis 2020

my zaváděli dvě - bylo mi bez pár měsíců 39 takže bysmě stejně čtyři pokusi na pojištonu nestihli. Chytli se obě a na kontrole v 8-9 týdnu už tam bylo jej jedno bijící srdíčko, to druhé se do 12 tt vstřebalo. Za mě to šanci na uchycení zvyšuje, ale taky to zvyšuje ryziko vícečetného těhotenství - což je vždycky více méně rizikové těhotenství. Jsem ted ve 27 tt.