Test. Co myslíte, pozitivní nebo negativní?

kamcaci
21. lis 2020

Ahoj holky, jdu si pro řadu, jsem dnes 12 den po inseminaci, test jsem si měla dělat v pondělí, ale nevydržela jsem. Dělám si těhotenský test poprvé. Takže se v tom nevyznám. Co myslíte ? Je pozitivní nebo negativní ? Díky moc. 😘

opeth
21. lis 2020

Hezká čárka, ať sílí a potichu gratuluji 😊🙏🏻

alik20
21. lis 2020

@kamcaci urcite pozitivni, udelej zitra z ranni moci a bude to videt lip ☺️ hlavně se nestresuj jestli nebude dostatečně silit. Holky co byly se mnou po ketu mely na testech dalnice a ja porad ne uplne tlustou caru a stresovala jsem a pritom jsem z nich mela nejvyssi hcg

jaja01k
21. lis 2020

Pozitivní.

agneska7
21. lis 2020

Krásně pozitivní 👍

luhana
21. lis 2020

@kamcaci
Rekla bych, ze muzeme gratulovat 👍❤

kamcaci
autor
21. lis 2020

Ty jo, holky, moc děkuji za rady, mám obrovskou radost. Furt si říkám jestli to není moc světlé, ale na internetu jsem našla i slabší čárky a byly pozitivní. Počkám ještě a zkusím to s odstupem jestli bude čárka silnější. Každopádně jste zlaté. Moc děkuji. 😘😘

blondynka400
21. lis 2020

@kamcaci test je pozitivní. Ale pořád to nemusí nic znamenat. Velká část emryjek se přestane vyvíjet a společně s MS odejde a nebo chvíli po ní. Jen o tom většina z nás ani neví. Proto se doporučuje testovat až později. Tak snad to nebude tvůj případ a vše dobře dopadne 🙂

kamcaci
autor
22. lis 2020

Tak dneska ráno z ranní moči vypadá takhle. 🤔

verulevrtule
22. lis 2020

@kamcaci Já myslím, že dobrý 😉

alik20
22. lis 2020

@kamcaci ja si taky myslim, ze dobry, kdy mas mit ms? Zkus to jeste tak za tri dny, nebo se rovnou objednej na gyndu a budes to mit bez stresu ☺️