Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
ahoj ,hm nová diskuze ,ještě voní novotou 😵
taky to cítím, taková nevojetá 😀 😀 😀
a už je v oblíbených at to nemusim furt hledat
taky jsem ji tam přidala
taky jsem se došla rozloučit ,abych nebyla za zlou .. 😀
stejně je zajímavé jak jedna pipina rozvrátí tolik dobrého ☹
ale co ..je to pryč a věřim ,že si nás pár holek najde,mě ta negace děsně vadí ,ještě nejsem natolik v poho ,abych unesla nějakou zákeřnost .. 😝
No tak to se tady stát nemůže,jelikož každá hned podle názvu ví,do čeho se hrne 🙂
a co se u vás dneska vaří? u nás plotna studená 😝 lednička vybrakovaná ,to zase budu pochválená ,ale uteču do práce,tak snad budu hájená..
já jsem nějaká lenošná, po dlouhé době jsem vařila s polotovaru. Vytáhla jsem borůvkové knedlíky, šup na 8 min do vody a je to 🙂
@misi.21 to je ale dobře ..je teda pravda ,že když je pak převaha holek kde se miminka už narodily a kecá se o kašičkách atd ..že to může snažilky otravovat,ale když se kecá všeobecně o všem,tak tohle nemůže nikomu vadit ..chodim na zamčenou a tam jsou pohromadě všichni ,ale jen asi 7holek a je to v pohodě ..těhule ,netěhule,ale i maminky
manžel si dá taky studenou večeři, ale dávám mu obědy, takže já to co dnes uvařím, jednu porci sním a druhou si bere do práce zítra....a pořád dokola
no borůvky mám taky ,ale nejsou lidi 😔 😝 ,asi bude namazanej chleba
koukám ,že evík 52 vaří na staré diskuzi chudák 😀 opuštěná ..ale co může přijít ,že?ta mě nevadí
je jasný, že tu nebudeme mluvit jen o kašičkách(aspon nějakých 6 měsíců ne 😀 ), ale jde o to pokecat s někým koho už trochu znáš, podpořit jedna druhou, když se něco děje, dodávat si nápady co vařit 😉
musí se to prostě profláknout nějakým řízkem a bude to v poho ..kašičky 😀 😝
já se jdu připravit do fachy ..lejdy má migrénu tak jsem jí dobrá ,je to zmije .. 😝 ale navalí aspon prachy na ruku
Ahojky holky, včera jsem nějak lenošila a prospala skoro celý den a když jsem dneska sedla k netu tak jsem koukala, že jste měly včera docela živo 😨 jak se daří a co vaříte??? Já byla chvilku venku se psem a to počasí je u nás fakt hnus, odpolední venčení nechám na manželovi. Chtěla jsem se optat, kdy jste si poprvé dělaly test po IVF a jestli si můžu dát, když mám Utrogestan koupel nebo jestli je to jen o sprchování. Miluju koupel a sprchu mě moc neuspokojuje 😀
Jo a doufám, že nevadí, že jsem se přidala 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak jsem tu země rajská 😀 😀 😀 😀 bezpečné prostředí!!!