Dobrý den,
Moc se omlouvám, vím že těchto diskuzi je strašně a obrovské množství jsem pročetla!
Jsem 8 den po IVF vim, že je asi brzičko, ale nedalo mi uz 3 dny testuji ráno odpoledne i večer, ale pokaždé mám hodně slaboučkou druhou čárku…. Jsem z toho nervózní většinou všem sílý, ale mě bohužel ne… nemáte někdo zkušenost s dobrým koncem???? :( nebo radou jak se z toho nezbláznit?
Testuj ráno z ranní moči je největší kontrace HCG, taky je nejlepší porovnávat ty testy z ranní moči a taky HCG by mělo stoupat ob den.
@mishulka26 testuji hned z ranni moci i o cca 2 hodiny dele :(
@mishulka26 pokud by to bylo ob den byla by jeste sance 🙂
@lilien282 Mně přijde že sílí...pokud teda zleva jdou ty nejnovější
@klokanka31 ano ano jsou 🤩
Ahoj. Podle mě velká šance🙂 Přeju, ať to vyjde.
Já po IVF měla testovat po 3 týdnech a vydržela jsem to 2. A ani tak to nebyla nějaká výrazná čárka a vyšlo to😉
@lilien282 ono pak záleží jak se člověk napije a kdy jde na wc jak se moč naředí tak to pak taky ukazuje jinak. A ano jestli test sílí se vyhodnocuje když čárka sílí ob den.
Vždyť ty testy sílí.. 🙂
Jak se nezbláznit? Jednoduše, začni něco dělat a netestuj se 3x denně. Ničemu tím nepomůžeš, jen se stresuješ a to je to, co nepotřebuješ 🤷♀️ Vypadá to nadějně, tak se hoď do klidu 🍀
@lilien282 Je evidentní, že testy sílí. Nicméně, je hloupost testovat 3x za 1 den. Koncentrace HCG v moči je nejsilnější ráno, takže přes den bude pak čárka na testu slabší, z důvodu zředěné moči - pití přes den. Opravdu stačí testovat obden, tou stejnou značkou testu a tam už ten rozdíl v síle čárky poznáš spolehlivě. Držím palce 🍀
@nikjean Já měla vždy odpoledne čárku na testu silnější než ráno. 😀
@sudylichozrout Výjimka potvrzuje pravidlo 😅
Tak těhu potvrzení ale mám strašně slabé HCG😢
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lilien282 dej fotky,třeba se ti to zda.