Holky kolikátý den jste testovali po ET? Já jsem 6 den po vložení 2 denního embrya a stále mám test bílý 🥺myslíte že je ještě brzy?
@lencaa11 děkuji 😊snad se ještě ukáže 🙏
To je ještě brzo, kdy máte testovat podle CAR?
@linducha90 tak 12 den.Ale četla jsem že některé mají ducha i 6 den.
Ale většinou se vkládá 5 denní embryo, proto má někdo ducha už 6 den...
To je ještě brzy na dvou denní embryjko ja mela 5 denní a ducha jsem mela vidět uz 5dpt takze u vas bude neco malinko vidět až tak 8dpt 🙏🏻🍀
@wladimira děkuji tak snad se objeví 🙏😊
Tj divné, kultivace jen 2 dny mi přijde málo, standardně jsou min. 3 dny a PK je 5 dnů. No nevím. Navíc testování je obecně brzo. Má se dělat za 14 dní, kdo nevydrží tak třeba za 10 dní, ale do té doby se jen samy zbytečně trápíte. Vždyť to taky uteče...
@rosalindamelinda Také jsem měla vklad 2denniho byli mi vysvětleno že v neděli CARU nepracují a kdybych čekala do pondělí to už by mělo 4dny a to už prý je prodlouzena kultivace...navíc mi řekli že u mě je mu líp....než na misce...že prodlouzena kultivace se provádí ...když jsou aspoň 2 embrya.....aby se vědělo které vložit a také z toho důvodu že se dají embrya mrazí až 5tidenni nejmíň....jinak ano na test je opravdu brzy...
@salmina a můžu se zeptat kdy vy jste testovala a jak vám to dopadlo 😊😊
Holky dnes je to týden co jsem byla na KET 4denniho embrya. Je to můj pátý pokus v 1.IVF cyklu. Vzdy mi embrya chvali jak jsou krasny...Minulý pokus vyšel ale neudržel se. Dostávám intralipidovou inf. V patek to bylo 6 dnů od KET...bilo...zítra chci udělat další test ale nevěřím (bude to 8.den od KET).Občas bylo nějaké špinění. Zavadim 3x2 tbl utrogestanu.
Minulý pokus byl jak přes kopírek. KET v sobotu za týden v neděli už dvě carky). Takže si myslím že tam zítra nic nebude. Nebo myslíte že by byla nějaká naděje? Už to řešíme 5 let. Poslední rok v CARU. Achjo už jsem z toho zlomená.
Testovala jsem 8 den po ET dvoudenniho byl negativní a negativní zůstal....ale Vám hodně štěstí přeji ❤️🍀
@salmina tak já dnes 8 den a také negativní 🥺takže si myslím ze uz také musím počítat s tím horším🥺🥺
Achjo. Také se pripravuji že to zítra nedopadne. Pak už jen jeden pokud...5ti denní embryo
@svobodka86 A kolikátý den už testujete? Já mám vložené 2denni a zatím jsem 8 den po ET
Dnes je to 8.den od KET..a bilo, takže to opět nedopadlo....
@svobodka86 ještě není nic ztraceno některé mají dvě// dokonce až 14 den😊🙏
No já ve ČT jednorazove krvácela ale jakože celá vložka, světla červená krev...to už nidace nebyla podle mě. 5.den....a do toho jsem občas lehoulilince spinila
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To může bejt ještě brzo ještě bych počkala