Holky, poraďte mi nejlepší těhotenský test.
Jsem po iui, v sobotu si mám udělat test a nemůžu se rozhodnout jaký si koupím 😁
Souhlasim s Clearblue, dražši ale super
A moc držím palce💗
Digitální 25 citlivost ,Dr max ,Benu myslím že když je žena těhotná ukáže každý test 10 citlivost
@l01991 digitální nebo obyčejný?
Oba jsou dobré ale koupila bych zatim obyčejný
Ja som bola spokojná s Livsane,mal veľa farbiva a s digitálnym clear blue
Obyčejný je srovnatelný s testem za pár korun....S digitálním nelovíš duchy a mě těhotenství potvrdil při sotva viditelném dušíkovi 10 dní po ovulaci.....Hodně štěstí 🍀
Za mne nejlepší obyčejný GS mamatest. Pak digitální clearblue. S dr.Maxem, ač mi ukázal těhu, jsem nevyla spokojená a vždy jsem se vrátila k GS.
@martulka88 gsmama děla falesnaky jako prase, stejně tak sluníčko…
@berushe14 Mně nikdy GS falešný neudělal ☺️
@martulka88 me nikdy žádný nedělal falesnaky…ale taky netestujeme jak blazni 4 dpo🙈😂
@martulka88 tak já to znám naopak. Mama test katastrofa, hodně holkám dělal falešné duchy... Dr. Max naprostá spokojenost a spolehlivost. V mých 3 těhotenstvích ukázal vždy popravdě. Když těhotenství nebylo, bílo, když bylo, tak //
@ronyx U maxe jsem měla obě těhotenství slabší čárky oproti GS. Ani jeden mi neukázal falešné duchy.
@martulka88 slabší čárky může být. Dr. Max má hold o trošku méně barviva, ale je spolehlivý a o to jde.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ClearBlue