Ahoj holky. Zkoušela jsem dnes test. Jsem 10.den po IUI a vyšel negativní. Myslíte si, ze muže byt ještě nějaká šance aby se za par dni ukázal pozitivní? 🙏 díky moc za vaše zkušenosti
@katule1990 moc děkuji 🙏 všude totiž pročítám jak každému se už něco ukázalo a má nějaké příznaky nebo pocity ... tak hlavně i díky tomu se ptám na nějaký rady.
No... Podle me za 10 dni uz by mela byt aspon slaba carka videt, ale taky zalezi jakou citlivost mel test, jestli byl z ranni moci atd. Zkus zitra dalsi a uvidis. Drzim pesti!
@juliiiie Já jsem byla na IUI 5x a nevyšlo to bohužel ani jednou. Ale manžel měl dost špatné výsledky spermiogramu, tak jsme moc šanci neměli a vyšlo to až po IVF. 10. den se sice kolikrát už ukáže někomu duch, ale jistý to ještě určitě není. Ten 12.-14. den je ta jistota o dost vyšší. Jinak, co se týče pocitů a příznaků, já jsem neměla vůbec žádné, když jsem otěhotněla, dokonce mě bolelo břicho a záda úplně přesně stejně jako na menses, tak jsem byla přesvědčená, že to zase nevyšlo a ono jo 🙂. Podle toho se řídit nedá. Tak držím palce 🍀.
@katule1990 moc děkuji za zprávu, zkusím ty další dny a uvidíme 😍🙏 a jestli se muzu tedy ještě zeptat když jsi byla 5x na IUI a nic 😢 doktor ti sám doporučil IVF nebo jsi požádala sama??
@juliiiie Doktoři nám doporučili vzhledem k výsledkům spermiogramu rovnou IVF, ale že můžeme nejdřív zkusit IUI. Kolikrát, to nechali na nás, ale říkali, že tam je dost malá šance, no.
J
@juliiiie Byli jsme 5x na IUI, to se nikdy nepovedlo. Pak jsme se rozhodli pro IVF, to jsme podstoupili letos na začátku roku. Do konce sledování nám zbyly 3 embrya, jedno nejlepší mi zavedli, to nedopadlo. Hned v dalším cyklu jsem šla na zavedení 2. zamraženého embrya a to vyšlo, přestože jsem byla psychicky na dně a měla všechny příznaky blížící se menses. Teď jsem ve 30tt 🙂.
@katule1990 tak to je fajn, ze vám to pak konečně vyšlo 🙏😍 ikdyz 5x byt ve stresu a pořad zkoušet muselo byt dost těžké 🙁 pro mě už teď ten druhy pokus je šílený 🙈🙈 jsi statečna! Tak hlavně ať jste zdraví a všechno je v poradku😍
A kde jste na to byli? 😊
@juliiiie Děkuju 🙂. Je to těžký, ale jsou tu holky s mnohem těžšími osudy a delším čekáním, možná i to mi dodávalo odvahu to nevzdávat 🙂. Byli jsme v Sanusu HK. Budu moc držet palce, ať se dočkáte dřív než my 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@juliiiie Ano, šance ještě je, 10. den může být na testování brzo. Zkusila bych nejdříve 12. den, spíše 14., to už by mělo být ve většině případů jasno, i když i tam se můžou najít výjimky 🙂.