Těhotenské testy po IUI. Je ještě šance?

juliiiie
7. zář 2020

Ahoj holky. Zkoušela jsem dnes test. Jsem 10.den po IUI a vyšel negativní. Myslíte si, ze muže byt ještě nějaká šance aby se za par dni ukázal pozitivní? 🙏 díky moc za vaše zkušenosti

katule1990
7. zář 2020

@juliiiie Ano, šance ještě je, 10. den může být na testování brzo. Zkusila bych nejdříve 12. den, spíše 14., to už by mělo být ve většině případů jasno, i když i tam se můžou najít výjimky 🙂.

juliiiie
autor
7. zář 2020

@katule1990 moc děkuji 🙏 všude totiž pročítám jak každému se už něco ukázalo a má nějaké příznaky nebo pocity ... tak hlavně i díky tomu se ptám na nějaký rady.

krupka3
7. zář 2020

No... Podle me za 10 dni uz by mela byt aspon slaba carka videt, ale taky zalezi jakou citlivost mel test, jestli byl z ranni moci atd. Zkus zitra dalsi a uvidis. Drzim pesti!

juliiiie
autor
7. zář 2020

@krupka3 děkuji 😊 nene, testovala jsem odpoledne, právě jen tak ze zvědavosti a citlivost testu byl 10.
Jak říkám, nevím prave, vůbec se v tom nevyznám, ale moc bych si přála aby to vyšlo 🙏 je to už druhy pokus IUI, proto mám i docela takový strach

katule1990
7. zář 2020

@juliiiie Já jsem byla na IUI 5x a nevyšlo to bohužel ani jednou. Ale manžel měl dost špatné výsledky spermiogramu, tak jsme moc šanci neměli a vyšlo to až po IVF. 10. den se sice kolikrát už ukáže někomu duch, ale jistý to ještě určitě není. Ten 12.-14. den je ta jistota o dost vyšší. Jinak, co se týče pocitů a příznaků, já jsem neměla vůbec žádné, když jsem otěhotněla, dokonce mě bolelo břicho a záda úplně přesně stejně jako na menses, tak jsem byla přesvědčená, že to zase nevyšlo a ono jo 🙂. Podle toho se řídit nedá. Tak držím palce 🍀.

juliiiie
autor
7. zář 2020

@katule1990 moc děkuji za zprávu, zkusím ty další dny a uvidíme 😍🙏 a jestli se muzu tedy ještě zeptat když jsi byla 5x na IUI a nic 😢 doktor ti sám doporučil IVF nebo jsi požádala sama??

katule1990
8. zář 2020

@juliiiie Doktoři nám doporučili vzhledem k výsledkům spermiogramu rovnou IVF, ale že můžeme nejdřív zkusit IUI. Kolikrát, to nechali na nás, ale říkali, že tam je dost malá šance, no.

juliiiie
autor
8. zář 2020

J

katule1990
8. zář 2020

@juliiiie Byli jsme 5x na IUI, to se nikdy nepovedlo. Pak jsme se rozhodli pro IVF, to jsme podstoupili letos na začátku roku. Do konce sledování nám zbyly 3 embrya, jedno nejlepší mi zavedli, to nedopadlo. Hned v dalším cyklu jsem šla na zavedení 2. zamraženého embrya a to vyšlo, přestože jsem byla psychicky na dně a měla všechny příznaky blížící se menses. Teď jsem ve 30tt 🙂.

juliiiie
autor
8. zář 2020

@katule1990 tak to je fajn, ze vám to pak konečně vyšlo 🙏😍 ikdyz 5x byt ve stresu a pořad zkoušet muselo byt dost těžké 🙁 pro mě už teď ten druhy pokus je šílený 🙈🙈 jsi statečna! Tak hlavně ať jste zdraví a všechno je v poradku😍
A kde jste na to byli? 😊

katule1990
8. zář 2020

@juliiiie Děkuju 🙂. Je to těžký, ale jsou tu holky s mnohem těžšími osudy a delším čekáním, možná i to mi dodávalo odvahu to nevzdávat 🙂. Byli jsme v Sanusu HK. Budu moc držet palce, ať se dočkáte dřív než my 🙂.

piggy123
11. zář 2020

@juliiiie tak jak jsi na tom dnes? 👀🤗

juliiiie
autor
11. zář 2020

@piggy123 Ahojky 🙋🏼‍♀️ Ráno jsem testovala a nic 🙁 MS ještě nikde, ale naději už si ani nedávám...

piggy123
11. zář 2020

@juliiiie ach jo. To mě mrzí 😒 Tak snad do třetice všeho dobrého 🤞🍀😊

juliiiie
autor
11. zář 2020

@piggy123 snad Jo 🙏 moc děkuji. Až to dostanu mám pak od třetího dne začít brát ten clostik, tak doufám, ze ten pak k něčemu bude napomocny 🙏🍀