Cusky dělala jsem si ráno test pepino 10 a na něm slabounky duch sotva viditelný ale teď jsem si dělala plastový intimed 25 a na něm docela krásná čárka,jsem 10 den po umelem oplodnění tak nevím čemu věřit zda ještě je to ovitrelle nebo už není. Mám v tom zmatek protoze když jsem delala test vcera rano tak na testu skoro nic nebylo.
Ano, ještě by jsem počkala a zkusila možná i jinou značkou. Pepino obecně podle mě není moc spolehlivý.
@magola ahoj zkusila jsem ještě tento tak nevím ale asi špatný
Neovlivnis to. Nejlepe je pockat 14 dni po. Otestovat a pak se zaridit.
Stejný jako ty předtím počkala bych 13-14 den
Jupi, jsi tehotna
@joygiorgo to asi nejsem, myslím že je to ještě ovitrelle
Ahoj . Pepino tomu bych nevěřila nikdy . Je to nejhorší test . Za mne buď clear Blue s detekcí 5dni před ms. A nebo mamatest . Nikdy mne nezklamali . Držím palce ale myslím že je to ještě zbytek ovittelle
@vlasta1981 ahojky zkusila jsem ještě jeden teď večer a připadá mi silnější tak fakt nevím, nevyznám se v tom už.zkusim ještě ráno a pak za pár dní dorazí mrcha.😞🫤 Co myslíš
Já měla test tmavší vždy k večeru . Ráno byl skoro negativ . Testujnv přibližně stejnou dobu a stejným druhém testu . Tak nejlíp uvidíš jestli je tam progres . Ale myslím že máš čas ještě takn3-4 než odezní úplně ovi.... Držím palce
Pořád to může bejt injekce chce to testovat víc dní za sebou a srovnat testy když čárka bude sílit je to těhotenství
Mě bohužel ovitrelle kolísal do 13 dne, jednou jen stín, pak slabší čárka, večer většinou silnější, řekla bych tedy, že to ještě bude on.
Myslela jsem si že čárka pomalu mizí ale u mě už to je 11 den a pořád docela hezká čárka ráno jsem dělala ještě pepino s mamatestem a čárky jsou ale už musí zmizet abych věděla bolí mě podbřišek skoro celou dobu
Úplně zmizet nemusí měla by čárka přejít z 👻 na postupně čárku chce to čas 11 den je ještě brzo každý den udělat test dát pod sebe a uvidíte za par dní zda je tam nějaký rozdíl
Já bych počkala na 14 den a testovala od 14 dne pak se uvidí rozdil
@lencaa11 to si myslím že už tam nebude ani fň😀😀😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Oba jsou na stejno zatím ještě počkat s testem ještě to vypadá na injekci testovat každý den to se pozná rozdíl