Zdravím, potřebovala bych poradit, zda někdo neví jak je to s ochraným limitem u Cetrotide 0.25, Menopur 1200 a Ovitrelle. Nyní budu podstupovat IVF jako samoplátce a proto by mne zajímalo, zda se ochranný limit vztahuje i na výše uvedené léky. Našla jsem sice na SUKLu nějakou XLS. tabulku, ale nevím z toho hlavu ani patu ☹
Díky za odpovědi
no ja poradne sama ani nevim o co jde, zde nějaký text http://www.olecich.cz/encyklopedie/co-je-to-zap...
Mám zatím předepsáno Cetrotide 0,25 6 ks 1050Kč/ks, Menopur 1200 2 ks 7000Kč/ks a Ovitrille 2 ks 486 Kč/ks. tzn že jako samoplatce bych měla platit cca 21300. Pokud by byl ochranný limit tech 5000, vrátí mi pojištovna přeplatek? Nikde jsem právě nenašla, zda se to týká i těchto léků.
Myslím, že bych dala dotaz přímo na pojišťovnu, ale obávám se, že se to na tohle nevztahuje ☹
no já si taky myslím, ale v seznamu podpůrných nebo doplňkových léků jsem to taky nenašla. Kdyby to ale bylo tak, bylo by to super🙂 Dotaz určitě dám, jen jsem chtěla vědět, jestli někdo o tom neví.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, zkus trošku přiblížit jak to myslíš..? Kolik se může vypíchat jednotek nebo finance nebo...?