Ahojky holky, momentálně stimuluji před 2 IVF, píchám gonnal a cetrotide, přibrala jsem během 8 dnů 2kg, je to normální?? Máte někdo podobnou zkušenost, popř.radu 🙂
ahoj, já jsem při druhém pokusu každé ráno na lačno chvíli před jídlem pila vincentku, tak 2dcl.a tentokrát mi váha zůstala stejná. říkala jsem si, že tím podpořím štítnou žlázu, když ju tak trápím hormonama. celkově jsem měla pocit, že to to tělo zvládalo mnohem líp..
ahojky já v den transferu měla o šest kg víc než před stimulací uf uf 😝
no podařilo se mi otěhotnět po prvním ivf tak celkem i s tímhle jsem za těhu přibbrala asi 17kg no ale bohužel vše dolů nešlo prý se ty hormony v těle drží až dva roky a až pak to jde dolů lépe no asi to má každý jinak ...
@eimmy 1 IVF ano ve 22 letech, po OPU mi zjistili že jsem prostě moc zhormonovaná pořád že to nějak přehnali a nemakal mi systém jak měl a tím hormonem se to dovšilo a nestoupla mi sliznice, tak šli embryjka do mrazáku 4, no co ti budu povídat holka, aby toho nebylo málo tak to můj manžel psychicky neusál a požádal o rozvod, nicméně jsem chtěla podotknout že nám pořád tvrdili jak se musí dělal ICSI že má špatný spermie a po rozvodu dva měs a hned sním byla holka těhotná, no asi tak
@pentagras no, jsem po dvou IVF negativních, ted v září budeme zkoušet minimálku, protože vaječníky už prý slábnou.. a pořád doufám v přirozené otěhotnění..ale tak nějak se už smiřuji, že tu nejsem od plození dětí.. před deseti lety mě opustil chlap, že ještě nechtěl děti a než se našel pořádný chlap co se mnou děti chce, tak už je asi pozdě..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pentagras nerada bych byla jak koule ještě než budu vůbec těhotná, každá rada dobrá 🙂