Ahoj holky, stimuluje někdo s menopurem a decapeptylem? Jak se cítíte a jaké dávky píchate?
@saja13 Menopur jsem píchala asi od 2. DC, přiznám se, že už si to přesně nepamatuji, je to už skoro dva roky zpátky. Břicho mě nikdy nebolelo z ničeho. Ale na růst folikulů Ti nedokážu odpovědět, na mě totiž tyto stimulace vůbec nezabírají a je jedno co do sebe píchám (menopur, puregon, cetrotide,...) Menopuru jsem si píchala 375ui denně (pět těch lahviček) a skoro nic z toho nebylo (jen dva folikuly a jedno oplodněné vajíčko). Nakonec jsem změnila kliniku, kde jsme zkusili nativ a pak minimální stimulaci a výsledky jsou mnohem lepší. Ale i v té minimální stimulaci jsem si teď v červnu asi 4 dny píchala menopur a taky v pohodě..
@saja13 já jsem si pichala oba a břicho mě tedy bolelo dost a byla jsem neuvěřitelně nafoukla. Folikulu jsem měla 8, ale nakonec jen tři vajíčka. Oplodněny dvě. Jen jedno embryo však zavedeno, ale nakonec z toho nic. Mě bylo prostě divně od začátku stimulace, ale to je asi normální.
Jak jste holky měli vy MS v době stimulace? Zastavila se vám nebo pokrocavola dal?
ahoj 🙂 měla jsem menopur i decapeptyl.. trošku to štípalo a byla jsem hodně nafouklá .. nakonec jsme museli kvůli rodinné situaci ukončit stimulaci dříve.. ale povedlo se 🙂 ještě mi oba preparáty zbyly.. asi si je zarámuji jako připomínku 🙂
Ahoj holky, nezbyl Vám některé prosím Menopur?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@saja13 Ahoj, měla jsem oba preparáty, a oba jsem snášela bez problémů, jen menopur při aplikaci trochu štípe. A já menopur nemusela ani kvůli tomu, že se musel míchat, nikdy mi to moc nešlo a kolikrát jak jsem byla nervózní a spěchala, tak se mi povedlo i ty ampulky s tou vodičkou rozbít, jednou jsem se o ni i řízla.. ale jinak v pohodě.