Ahoj holky,hledám všude na netu nějaké informace o Elonvě a bohužel bez úspěchu a tak bych se chtěla zeptat vás,zda s touto injekcí nemáte některá zkušenosti...Na konci srpna mám jít do 2.IVF a doktor mi napsal do protokolu tuto injekci (prý účinkuje 7 dní,takže odpadá denodenní píchání injekcí)...Hlavně se chci zeptat jak jste na ni reagovali atd...Děkuji moc za jakékoliv info 😉
zkušenosti nemám, ale v češtině jsem našla toto http://newsletter.ivfeurope.eu/zlin/index.php?o... Jinak na zahraničních diskuzích zkušenosti jsou.
ahoooj....též mi ji předepsal....jak to dopadlo????A vadí hodně, když mám přijít v druhý den měsíčku na první píchnutí a mně to samozřejmě vychází na pátek nebo sobotu....a oni o víkendu nepracují....nikdo to neřešil....peníze si vemou hned,ale tohle neřeší.... :( ...bojim ...
@babka
@verunousek Ahoj,neznáte prosím cenu a zda je to vhodné i pro mě je mi 40 let?Dekuji
@rendy73 je to asi různé....četla jsem,že někoho stála 1390,- ..mě to stálo 5040,- a jestli se to hodí všem netuším 🙂
@verunousek No a jak jsi dopadla?Jsem samoplátce.
@rendy73 mám to píchnuté 3 den, kontrola ve čtvrtek .... 😕 uvidíme ...dám vědět ....zatím je to paráda,že nemusíš každý den píchat injekce 🙂
@verunousek To zní dobře,tak jsem zvědavá jak s tím budeš spokojená.Moc se toho o tom nedočtu,tak se zeptám ve čtvrtek na kontrole,kolik by měto celé vyšlo a zda je to pro mě vhodné.Ty prosím písni, jak to bude pokračovat.Drž se a ať se ti daří. 🙂
tak děvčata elonova byla u mě ok 🙂,je pohodlná,měla jsem sice jen 4 vajíčka,ale za to všechny zdravá.Čtu spoustu článku,kde mají sice 20-30 vajíček,ale z toho v pořádku pouze 2 vajíčka ....takže já jsu spokojená....a doporučuji 🙂 samo,že je to individuální 🙂
Ahojky, přidám vám svoji zkušenost. Já měla elonvu, neplatila jsem za ní nic. K tomu pak 9+10DC 2 ampule fostimonu.... Výsledek byl 17 folíků, 10 vajíček, z toho opolodněníschopných 6, oplodnily se nám 4... 1 miláčka nosím pod srdcem z 1 IVF, 2 máme zamražené a 1 se přestal vyvíjet. Takže já si Elonvu nemůžu vynachválit 😉 Držím vám všem pěstičky, at i vy se dočkáte toho štěstíčka 🙂
Ahoj, ja taky mela Elonvu a je skvele, ze se nemusi pichat kazdy den. Ze 2 vajicek byly 2 krasna embrya, ale bohuzel to nedopadlo ☹
Ahojte, přidám se zkkušeností s Elonvou. Při prvním IVF v srpnu jsem měla Elonvu a dopíchavala jsem Menopur podle UZV myslím, že celkem 7ampulek. A měla jsem 13 folikulů. Bohužel IVF nevyšlo. A nyní podstupujeme II. pokus. Dnes jsem píchala Elonvu, takže uvidíme, jak na něj zareaguje tělo. =)
Ahojky, obnovuji diskuzi - mate, holky, nektera aktualni zkusenosti s Elonvou?
Dobrý den,
nabízím 1x Elonva - 150 mikrogramů, 2x Orgalutran 0,25MG/0,5 ml, 14x Merional 75 M.J. a zdarma 2x Pregnyl 5000 IU. Skladováno v lednici, nic z toho nevyužito. Vše za výhodnou cenu.
Podařilo se mi otěhotnět přírodní cestou, ani jeden z léků jsem nevyužila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
holky to jste žádná tuto injekci neměla? ☹