Stimulace OVALEAP - necítím se dobře. Jak bylo vám?

verajan
7. led 2019

Ahojky holky stimulují na 2.IVF, mám stimulační pero ovaleap a k tomu ty ampulky dávka 225, začala jsem jedu 2.den. A začínám mít tlak v podbřišku a taky mi není nijak nic moc... Musím říct že stimulace Menopurem byla lepší. Jak jste se cítili vy? Děkuji moc.

mufinka26
8. led 2019

já měla vyšší dávky 300 jednotek ovaleapu a k tomu ještě dvě ampule menopuru, podbřišek jsem cítila až skoro před opu. Jinak jsem byla ok.

katkatomaskova
8. led 2019

@verajan Může nabíhat OHSS... Máš PCOS?

verajan
autor
9. led 2019

@katkatomaskova
@katkatomaskova ahojky už se to zklidnilo já měla právě u 1.IVF menopur a měla jsem Teda nižší dávky teď mi dal vysoké dávky hned ze startu... A co vyšlo to?

verajan
autor
9. led 2019

@katkatomaskova nemám PCOS.

mufinka26
9. led 2019

@verajan u mě ano 🙂 vajíček bylo dost, takže jsme měli i na zmražení. Teď jsem v 9+5tt a snad je vše ok

verajan
autor
9. led 2019

@mufinka26 tak to gratuluji 🙂

katkatomaskova
10. led 2019

@verajan Ne, bohužel. Já mám PCOS a u obou stimulací (Menopur - 0 vajíček; Ovaleap - 40 vajíček) mi naběhl OHSS, takže jsem vždy do 24h po odběru vajíček končila hospitalizovaná a na kapačkách, s následným tříměsíčním se dáváním dokupy. U mě žádné z IVF nebylo úspěšné.

Jestli si bolest už sedla, tak je to dobře, přeji šťastný závěr a držím pěst 🙂

verajan
autor
20. led 2019

@katkatomaskova tak mě odebrali 18 vajíček ale jsem 3 den po Opu a bolí mě břicho.... Tak jsem to teda neprozivala u 1 IVF

katkatomaskova
21. led 2019

@verajan No a co se nechat zkontrolovat? Klidně tam nějaký hyperstimulák může nabíhat, i když nevím, jestli to "jde", když nemáš PCOS... JIné známé, co měly IVF, po OPU tyhle problémy jako já neměly, tak nevím, ale dá se předpokládat, že odběrem vajíček stejně nějaké bolesti můžou nastat ;) Jen nevím, do jaké míry, a jak dlouho po OPU. Každá vnímáme bolest jinak.

Jinak 18 vajíček, to je velmi luxusní skóre 🙂 Kolik jich oplodnili a jak se jim daří? 🙂

verajan
autor
28. led 2019

@katkatomaskova v pondělí jich bylo 10 a nakonec po PK jich zbylo 3 tak aspoň že tak ☺️ ale snad ta co je u mne je ta Top ale jsem ráda že máme pro sichr něco zamrazeno minule jsme neměli nic..

katkatomaskova
28. led 2019

@verajan Tak po transferu?? Tak držím pěsti !!! 🙂

verajan
autor
29. led 2019

@katkatomaskova ano už 5 den 😉 ale začíná mě bolet břicho jak kdybych to měla dostat 😪 a šíleně mě bolí prsa tak jsem zvědavá.

katkatomaskova
29. led 2019

@verajan Já vím, že se to snadno říká, a blbě dělá, ale je lepší se moc nepozorovat a nehledat a nepátrat 🙂 Prostě vydržet až do doby testování. Ono to dopadne 🙂