Ahoj, jsem v tom úplný nováček. Do CARu nás budu teprve objednávat, už se k tomu odhodlávám delší dobu, nicméně není asi na co čekat, zázrak se podle mě nestane.
S manželem jsme zdraví, ale přes rok nám nejde druhé dítě . První dcera přirozeně
K věci ale, bojím se docela hormonů, že hodně příběhu, už takhle nejsem žádný hubeňour. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s nabíránim na váze při hormonech?
Ono asi také záleží na dávkách, že.
Děkuji za Vaše zkušenosti 🙂
0 kg nahoře. Na dávce nezáleží, mě to prepalili jak svině... Že jsem pak vše měla posunutý.
Jde o to jak ty si náchylná na přibírání....
Myslím, že pokud toužíš po miminku tak je úplně jedno kolik priberes. Navíc dost priberes i v těhotenství...
Nic jsem nepřibrala 🤷♀️
@marketa1218 Pokud myslis hormony, co si pichas pred odberem vajicem, tak to trva zhruba 2 tydny. S realnym pribiranim (tuku) nevim, jak to souvisi, ale ja jsem se vzdycky silene nafoukla, jak ty folikuly rostou, tak proste naroste bricho, mozna i nejaky zadrzovani vody atd. Cize pocitej tak 2 tydny toto a dalsi tyden klidovy rezim, nez se to da zase do poradku. Zas tak hrozny to neni.
Děkuju, jo jo ono uvidíme co budeme ve finále potřebovat , v těhotenství jsem právě moc nepřibrala . Ale teď mám nadváhu, tak o tom docela přemýšlím 😁. Ono je to ale asi úplně jedno no,musí se to kdyžtak vydržet. Díky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marketa1218 jednou clostilbegyt a jednou trozel.....zhruba pak 3 měsíce poté 12kg nahoru...