Ahoj holky čeká mě 4tá stimulace (dlouhý protokol) vysoké dávky hormonu .. holky je tu někdo kdo byl na neskopence už od stimulace ?? Já jsem vždycky chodila do práce 3 směny vždycky jsem byla vyřízena unavená a bylo mě zle nejhůře noční to byl děs a teď mi to taky vychází ze začínám stimulaci a mám noční říkám si ze už jsem se trápila dost a ze byvh si tu neschopenku měla vzít a v klidu tu stimulaci přežít .. jsem takový dříc a je mi trapný si o ni říct 🫣 tak asi potřebuji trochu uklidnění ze to udělalo více žen ?? 🙏🏻
@guliii moc děkuji říkám si ze tohle už je poslední pokus ze pro to udělám maximum 🙏🏻
Držím palce ať se povede ❤️
Sama zkušenost nemám, ale kolegyně z práce byla snad třikrát a pokaždé zůstala doma hned od samého začátku. Sama říkala, že je to rozhodně lepší i pro psychiku. 👍🏼 Držím palce. 🙏🏼
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud je ti zle tak si ji vem. To není zneužívání, tobě prostě zle je. A hlavně to není pořád. Víš kolik lidí se válí na neschopence a nic moc jim není? A tobě když je blbě tak si o ní nechceš říct? Ne opravdu ti to blbé v tomto případě být nemusí.