Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás chodí v Teplicích do Stellartu. Nenašla jsem tu žádnou lupu abych si to vyhledala.
ráda bych taky slyšela názory na teplický Pronatal? Předem děkuji za Vaše odpovědi
@simikk Tak k IVF vejcovody nepotřebuješ a s ostatním si snad nějak poradí... Škoda, že se neozval nikdo ze Stellartu. Na nějakých diskusích co jsem četla ho chválili. V Pronatalu, po odborné stránce, si myslím, že jsou dobří. Některé holky si ale stěžovaly na nedostatek soukromí a chování personálu. No, s tím soukromím měly pravdu. Čeká se v čekárně jako u zubaře, odběr vajíček a zavádění se provádí hromadně, cca pět ženských jedna po druhé.. Nevím jak se to dělá jinde, ale nakonec jsem byla ráda, že tam nejsem sama. Na doktory a sestřičky si nemůžu stěžovat vůbec. Tvůj doktor ti neporadí?
Ahoj děvčata, sháním dobré duše, které mi poskytnou recenze na CAR- Jakýkoliv, který jste kdo navštěvoval. Sepisuji na blog přehled všech CARů, recenze, informace,ceny... Prostě vše. Napište do zprávy 🙂 Děkuji. P.S.-vše anonymně!
www.denikbudoucimatky.wordpress.com
Ahoj je tu nějaká ktera podstoupila ivf ze sterilizaci v pronatalu nord v teplicích diky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simikk Chodili jsme do Pronatalu. Byla jsem spokojená. Prostředí moc neoslní, ale přístup a personál supr.