Statistika dobrých embryí po PGS/PGT. Jak to bylo u Vás?

jennyy12
9. pro 2019

Ahoj holky. Možná tady už podobna diskuse byla, ale já ji nenašla. Právě čekáme na výsledky genetiky embryjí při IVF. Chtěla bych se zeptat kolik jste měli folikulů, vajíček a pak embryjí na genetiku a kolik jste jich měli pak v pořádku. Jsem nedočkavá jak sáňky v létě jak nám to dopadne....vsak to znáte, kdo tím prošel. Budu moc ráda za reakce. Přeji všem krásný advent 😍.

Já měla 10 folikulů, 10 vajíček, oplodnily se všechny a teď čekáme na genetiku 4 embryjek.

karkulka83
9. pro 2019

Ahoj, tak u nás 10 folikulů, do pátého dne vydrželo sedm, které šly na genetiku, a z nich se vrátily v pořádku 4 kousky 🙂

fyii
9. pro 2019

@jennyy12 ahoj mela jsem 25 vajicek, 16 embryii z toho 11 se vratilo po genetice v poradku. Presto jsem pres IVF neotehotnela, takze asi tak. Otehotnela jsem 2x prirozene az, kdyz jsem se na vsechno vykaslala. Pry PCO, ale to je diagnoza pro vsechny, kdyz to nejde.

biedronca
9. pro 2019

@jennyy12 Odebráno 23 vajíček, 7 blastocyst přežilo do 5/6 dne kultivace a posláno na genetiku. Ze 7 se vrátilo 5 geneticky zdravých a čekají 🙂
Snažíme se necelé tři roky, 4x těhotná a 4x potrat. Veškeré vyšetření v pořádku.

jadviga
Autor odpověď smazal
Zobraz
jadviga
9. pro 2019

Ahoj, 18 folikulů, 17 vajíček, 10 oplodněno, 5 blastocyst.....z toho 4 geneticky v pořádku.......je mi 40 pryč...😉.