Špinění po KET. Máte zkušenost?

lenilain
11. říj 2024

Ahoj, holky
Chtěla bych se zeptat jsem dnes osmí den po Ket a včera večer mě začalo bolet v podbřišku a začala jsem slabe špinit světle červeně. Spíše do růžová. A testy mám slabě pozitivní už od pátého dne a dnes ráno jsem si pro jistotu dělala taky a čárka ta stále je.
Ket jsem měla ve stimulovanem cyklu, kvůli sliznici která mi nechtěla růst.
Po Ket beru Estrofem 3x1, Amelgen 3x1 a lepim si náplasti Estrahexal odben.
Myslela jsem si že špinění nepřijde pokud beru tyto léky....tak by mě zajímalo jestli s tím některá z vás má zkušenosti 😊

squezy
11. říj 2024

@lenilain menstruace ti může přijít i pri amelgenu. Ještě ber leky a uvidíš,jestli a jak se to krvaceni rozjede..

marketa1218
11. říj 2024

@lenilain Ano, menstruace se může rozjet i při lécích. Určitě sama nevysazuj.

novacek21
12. říj 2024

@lenilain já jen držím palce, ať to dopadne 🤞🏻🍀
Vytváří se hcg, tak se to chytlo, tak ať se dal drží a testy sílí, osmý den není nic, může to být z čehokoliv!!!
Taky jsem po ketu, ale jen 4.den

rosalindamelinda
14. říj 2024

Všechny Cary říkají, že po ET nebo Ket se může dostavit špinění, že je to normální. Léky máš docela vysoko, Amelgen obvykle bývá 1-0-1 a pokud se progesteron zvyšuje, tak už se kombinuje s injekčním, resp. nasazuje se Prolutex 0-1-0. Je běžné, že někomu se kontroluje hladina progesteronu z krve, tak požádej o odběr a kontrolu, jestli to máš v pořádku. Výhodou je, že si můžeš nechat udělat obojí-progesteron i hcg z jednoho odběru 😎