Ahoj, ráda bych se zeptala na vaše zlušenosti se špiněním po KET. Mám doma 3letou holčičku po čerstvém transferu, tam žádné špinění nebylo, nyní jsem po KET 4.den ( když nepočítàm den transferu ). Včera večer-teda třetí den, se objevil velice mírný narůžovělý výtok. Dnes o něco větší špinění - hlen s příměsí krve. Užívám Duohaston, Estrofem - odedneška navyšuju a Prednison. Na test je ještě hodně brzo a já se obávám neúspěchu. Budu ráda za vaše zlušenosti. Děkuji
@linducha90 dekuji vam!!
@jana_cermakova i já měla špinění 4. a 5. den po KET a taky se jednalo o hnízdění. Moc přeji ať je to i u tebe ❤
@majili dekuji!
@jana_cermakova Já to zas mám absolutně bez špinění a to že těch neúspěchů za sebou mám 🙈🙈🤦 Zadařilo se nám jednou a ani tehdy po transferu s dobrým koncem jsem nešpinila až později...A jak jsi dopadla?
@worena Bohužel to nedopadlo. Mám doma krásnou holčičku, povedla se nám jeko čerstvý transfer a právě při ní jsem žádné špinění neměla. Nyní to byl náš první KET a člověk tak nějak doufal ve stejný úspěch. Ale samozřejmě vím, že neúspěchů bývá hodně a člověk nemůže po prvním házet flintu do žita. Tak uvidíme dál
@jana_cermakova Já ti moc dobře rozumím.Taky mám holčičku a ta byla na první dobrou 🍀🙏.. Potom se už dobu nedařilo... Stále zkoušíme.Mame za sebou mnoho neúspěchu..
@worena budu do budoucna držet pěsti, nám oběma, nám všem co takto bojujeme!! Kam jezdíte do CAR?
@jana_cermakova Jsi hodná moc děkuji.. Jezdíme do Fertility v Praze.. Máš nějaké zamrazené embrya?A kam chodíš ty?
Já to mela hned druhy a třetí den po ket a jednalo se o u hnízdění ted sem v osmým týdnů držím palecky
@worena Máme ještě 3 a jezdíme do Heliosu v Brně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jana_cermakova já tohle měla asi 6 den po vložení, jednalo se o hnízdění 😉 držím palečky ať to vyjde 🍀