Špinění po KET. Máte zkušenost?

jana_cermakova
20. zář 2021

Ahoj, ráda bych se zeptala na vaše zlušenosti se špiněním po KET. Mám doma 3letou holčičku po čerstvém transferu, tam žádné špinění nebylo, nyní jsem po KET 4.den ( když nepočítàm den transferu ). Včera večer-teda třetí den, se objevil velice mírný narůžovělý výtok. Dnes o něco větší špinění - hlen s příměsí krve. Užívám Duohaston, Estrofem - odedneška navyšuju a Prednison. Na test je ještě hodně brzo a já se obávám neúspěchu. Budu ráda za vaše zlušenosti. Děkuji

linducha90
20. zář 2021

@jana_cermakova já tohle měla asi 6 den po vložení, jednalo se o hnízdění 😉 držím palečky ať to vyjde 🍀

jana_cermakova
autor
20. zář 2021

@linducha90 dekuji vam!!

majili
20. zář 2021

@jana_cermakova i já měla špinění 4. a 5. den po KET a taky se jednalo o hnízdění. Moc přeji ať je to i u tebe ❤

jana_cermakova
autor
20. zář 2021

@majili dekuji!

worena
1. říj 2021

@jana_cermakova Já to zas mám absolutně bez špinění a to že těch neúspěchů za sebou mám 🙈🙈🤦 Zadařilo se nám jednou a ani tehdy po transferu s dobrým koncem jsem nešpinila až později...A jak jsi dopadla?

jana_cermakova
autor
1. říj 2021

@worena Bohužel to nedopadlo. Mám doma krásnou holčičku, povedla se nám jeko čerstvý transfer a právě při ní jsem žádné špinění neměla. Nyní to byl náš první KET a člověk tak nějak doufal ve stejný úspěch. Ale samozřejmě vím, že neúspěchů bývá hodně a člověk nemůže po prvním házet flintu do žita. Tak uvidíme dál

worena
1. říj 2021

@jana_cermakova Já ti moc dobře rozumím.Taky mám holčičku a ta byla na první dobrou 🍀🙏.. Potom se už dobu nedařilo... Stále zkoušíme.Mame za sebou mnoho neúspěchu..

jana_cermakova
autor
1. říj 2021

@worena budu do budoucna držet pěsti, nám oběma, nám všem co takto bojujeme!! Kam jezdíte do CAR?

worena
1. říj 2021

@jana_cermakova Jsi hodná moc děkuji.. Jezdíme do Fertility v Praze.. Máš nějaké zamrazené embrya?A kam chodíš ty?

alexkisss
1. říj 2021

Já to mela hned druhy a třetí den po ket a jednalo se o u hnízdění ted sem v osmým týdnů držím palecky

jana_cermakova
autor
1. říj 2021

@worena Máme ještě 3 a jezdíme do Heliosu v Brně.