Ahoj,
jsem druhý den po ET dvou, dle lékaře výborných, šestidenních blastocyst + k tomu asistovaný hatching a embryoglue. Toto je náš druhý pokus s darovanými vajíčky a dnes druhý den po ET (stejně jako při předchozím neúspěšném pokusu) ze mně odešel kousek tkáně - dva malé zahnědlé kousky. Více již nic, žádné další špinění či sraženiny. Vzhledem k tomu, že toto je velmi podobné tomu co se stalo při předchozím neúspěchu, chtěla jsem se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost, nebo toto neřešil se svým lékařem a ví co by to mohlo být. Snažím se udržet v klidu, ale nějak to nejde. Beru 2-0-2 utrogestan, 1-1-1 estrofem 2 mg. Stimulace vajíčníků nebyla, jedná se o darovaná embrya. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. 😉 Děkuji
Ahoj holky 16 jsem měla Et dnes ve 3 ráno jsem začala špinit hněde a špinim do teď a dokonce teď i malinkatý miniaturní srazeninu může to bejt i zavrtavani se embrya nebo máte zkušenosti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nezoufej,je to jen podrážděná sliznice po ET,nemá to nic společného s embryem.Taky jsem to tak měla a pamatuju si že jsem se bála,dokonce jsem psala do nějaké diskuze a dr mi odpověděl,že to na uspěch či neůspěch nemá žádný vliv.Jenom se podráždí trošku sliznice katetrem při zavádění.Takže klid,zítra nějaký pěkný výlet s manželem,dobrý oběd v restauraci a večer klidně sklenku červeného.To je můj recept.Držím palce a užívej klidu,pak s miminkem nebo se dvěma to bbude fičák! 😀