Ahoj holky. Kvůli IUI je v pátek přítel objednán na spermiogram. A teď k dotazu. Hrozně se toho bojí. Toho jak to proběhne a hlavně, že nebude schopen... Vy víte co :/ :D No a já chci vědět, je možné to nějak donést do půl hodinky třeba z domu? Hádáme se kvůli tomu dokonce :(
Ale ne. Nehádá se on, ale já :( Je z toho nervózní a mě tak nějak nakrklo, že to miminko chce stejně jako já, ale není schopen vlastně překousnout svou ješitnost :(
@dius23 Některé kliniky v pohodě po domluvě nabízejí možnost, že může jít do místností k tomu vyhrazené společně s partnerkou nebo i dopravu z domu, ale max .uvádějí do hodiny...jde o možnost a domluvu, posléze vyzvednout odberovou nádobku, informovat o odběru doma a vzorek dopravit.
Vím o minimalne jedné laboratoři (ale v Praze :-/), kde stačí vzorek přinést do té půlhodinky, je tedy nutné udržovat ho při tělesné teplotě (tzn.nést zkumavku v kapse na těle). Takže možné to je, zkuste zavolat do vaši laboratoře a domluvit se.
Samozřejmě, já ho chápu, ale chtěla jsem paní odpovědět. Jsem maximálně při něm. Ale z části je to opravdu ješitnost. Ale ten zbytek už je na dlouho :( Právě, že me je ho spíš až líto :( A chci mu pomoct. Vím proč se tak cítí. A to je taky na dlouho :( A ne na veřejno. Právě proto se ptám jestli nemá někdo zkušenost jestli by to nešlo :(
Už jsem četla na jejich stránkách, že to možné je, ale právě se musíme domluvit a splnit podmínky. To už nebude žádny problém ;) V domácím prostředí je přece jen každému lépe ;) Doufám, že vse probéhne jak má ;) Děkuju Holky ;)
Jsme na patek objednaní, zítra ráno tam zavolam 🙂 Děkuji 🙂
@dius23 chápu tebe i tvého přítele, ono to pro ty chlapy není moc příjemný, ženě ta vyšetření a zákroky taky samozřejmě příjemný nejsou, ale vydrží je za každých okolností, u chlapa je to něco jinýho, musí dosáhnout orgasmu na určeným místě a v určeným čase, manželovi se to takhle jednou v CARu nepovedlo ( než jsme tam šli, vyběhly mu plotýnky a sotva šel), pak měl hrozný blok, že už tam nejde, tak jsme to domluvili a vždycky nosili sperma z domu, dali nám na to zkumavku a vždy do půlhodiny jsme to tzam donesli a celou dobu převozu jsme to drželi v tělesné teplotě - poradili nám, že je to nejlepší v podpaží a nebyl nikdy problém. Držim palce 🙂
@dius23 My jsme teda byli ve 3 klinikách (Ústí nad Labem a dvě v Praze) a vždy nám bylo řečeno, že do hodiny a udržovat v teple. Manžel měl taky vždy obavy a jednou jsem to opravdu vezla v lahvičce mezi prsy 😀 Jinak tím prošel za ty léta snad 30x a jen jednou se mu stalo, že to prostě nešlo (ta psychika hraje roli a fakt na něj nesmíš tlačit, jinak je to ještě horší). Chápu tě, my se taky na začátku hádali, protože jsme z toho byli oba nervózní. Je fakt, že je lepší, čím kratší doba tím líp, ale záleží na spermiogramu.
To je právě to, ta nervozita :( A ne, že bych s ním kvůli tomu neměla chtít miminko. Chci proč taky ne 🙂 No dneska si tam měl přítel volat tak jsem zvědavá jestli volal teda no :/ ;) Děkuji za rady a za držení palečků 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A jseš si fakt 100% jistá, že chceš mít dítě s klukem, co se s tebou hádá kvůli takové banalitě? A co se jako stane, když nebude schopen? Tak holt půjde jindy, takovejch už tam měli.