Ahojte . Som po IVF, prosím viete mi povedať že či by to mohol byť plod alebo nie? Doki sa vyjadril že je to ešte malé, ja som bola nejak tak v šoku že som sa ani nepýtala.... Teraz idem v stredu až ale mám pocit že vo mne nič nie je :/ žiadne príznaky, akurát sem tam bolest ako na menzes ,a zdalo sa mi se som mala dnes pri utreti trošku hnedý hlien ..som v čase ms .. veľmi sa bojím. Mám za sebou 6 neúspešných IVF... tento vklad bol s darovanym embryom v Brne . Ďakujem za každú radu ❤
@kelerub jeeej gratulujem moc moc moc 🍀🍀❤ my celé embryo lebo muž má aj zlý spg:/ ... na tvojom je viac vidno toho ako na mojom úplne som vystresovana . Keď som sa dnes utrela mala som taku vlasocnicu bledohnedu odteraz nič a teraz .... A keď si bola prvý krát na sono tak ti doki nevravel že či je tam aj plodik?
@kelerub chcela by som ťa nasledovat🙂 . Prajem veľa zdravicka aj tebe aj malej/mu 🍀 Idem zajtra ráno, preto som taká vystresovana už čítala som veľa o zamklom potrate, raz som mala biochemicke tak uvidíme. Hcg na 13dpt som mala 443 a o dva týždne 19403 .. Teraz prešiel týždeň tak už jak sa blíži sono sa obávam. Ja som streser až som otravna...
@kelerub
Holky, i s červeným krvácením není nic ztraceno, já teda nemám děti po umělém, ale u posledního jsem jela v 9.týdnu sanitkou s masivním krvácením v noci na pohotovost, měla jsem dost krve i v posteli a to mě probudilo a když mi doktorka udělala utz, byl tam plod i srdíčko bilo a malému už jsou dva, to krvácení trvalo až do 12.týdne, byl to hematom v děloze, takže fakt každý těhu je jiný a nikdy není nic ztraceno, chce to hlavně trpělivost a snažit se být v klidu, stres škodí nejvíc, držím pěsti oběma!
@nina411
@nina411 já jsem takhle brzo taky čekala něco jinak, všichni psali nechutenství nebo kovová chuť v puse a mně nebylo takhle brzo nic, jo ale od čtvrtého měsíce jsem si užila! Nastoupili nevolnosti a únava a až do porodu jsem skoro nefungovala, párkrát jsem i zvracela a na jídlo jsem se nemohla ani podívat. Nejhorší je, třeba po tom umělém nebo když na tom člověk cíleně pracuje, že to čeká a od začátku se hrozně sleduje a hlídá a je tím pádem pořád ve stresu. Ale já to vidím nadějně, jen fakt to chce se sklidnit😉❤
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.