Sono v 5+6.tt. Plod nebo ne?

nina411
28. zář 2020

Ahojte . Som po IVF, prosím viete mi povedať že či by to mohol byť plod alebo nie? Doki sa vyjadril že je to ešte malé, ja som bola nejak tak v šoku že som sa ani nepýtala.... Teraz idem v stredu až ale mám pocit že vo mne nič nie je :/ žiadne príznaky, akurát sem tam bolest ako na menzes ,a zdalo sa mi se som mala dnes pri utreti trošku hnedý hlien ..som v čase ms .. veľmi sa bojím. Mám za sebou 6 neúspešných IVF... tento vklad bol s darovanym embryom v Brne . Ďakujem za každú radu ❤

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
nina411
autor
28. zář 2020

@kelerub jeeej gratulujem moc moc moc 🍀🍀❤ my celé embryo lebo muž má aj zlý spg:/ ... na tvojom je viac vidno toho ako na mojom úplne som vystresovana . Keď som sa dnes utrela mala som taku vlasocnicu bledohnedu odteraz nič a teraz .... A keď si bola prvý krát na sono tak ti doki nevravel že či je tam aj plodik?

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
nina411
autor
28. zář 2020

@kelerub chcela by som ťa nasledovat🙂 . Prajem veľa zdravicka aj tebe aj malej/mu 🍀 Idem zajtra ráno, preto som taká vystresovana už čítala som veľa o zamklom potrate, raz som mala biochemicke tak uvidíme. Hcg na 13dpt som mala 443 a o dva týždne 19403 .. Teraz prešiel týždeň tak už jak sa blíži sono sa obávam. Ja som streser až som otravna...

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
2hanah
28. zář 2020

@kelerub
Holky, i s červeným krvácením není nic ztraceno, já teda nemám děti po umělém, ale u posledního jsem jela v 9.týdnu sanitkou s masivním krvácením v noci na pohotovost, měla jsem dost krve i v posteli a to mě probudilo a když mi doktorka udělala utz, byl tam plod i srdíčko bilo a malému už jsou dva, to krvácení trvalo až do 12.týdne, byl to hematom v děloze, takže fakt každý těhu je jiný a nikdy není nic ztraceno, chce to hlavně trpělivost a snažit se být v klidu, stres škodí nejvíc, držím pěsti oběma!
@nina411

nina411
autor
28. zář 2020

@kelerub ďakujem pekne . Určite sa v každom prípade ozvem . Ešte raz vďaka za pozitivitu 😇😊

nina411
autor
28. zář 2020

@2hanah ja by som sa strachom zbláznila :/ .. tak ja uvidím zajtra ,keby som sa aspoň cítila tehotno ale nič. Ale viem.ze každá žena je ina 🙂

2hanah
28. zář 2020

@nina411 já jsem takhle brzo taky čekala něco jinak, všichni psali nechutenství nebo kovová chuť v puse a mně nebylo takhle brzo nic, jo ale od čtvrtého měsíce jsem si užila! Nastoupili nevolnosti a únava a až do porodu jsem skoro nefungovala, párkrát jsem i zvracela a na jídlo jsem se nemohla ani podívat. Nejhorší je, třeba po tom umělém nebo když na tom člověk cíleně pracuje, že to čeká a od začátku se hrozně sleduje a hlídá a je tím pádem pořád ve stresu. Ale já to vidím nadějně, jen fakt to chce se sklidnit😉❤

nina411
autor
28. zář 2020

@2hanah áno presne ako píšeš 😀 ja som si myslela ako budem už od začiatku nefunkčná a bude mi strašne zle atď. Tak do zajtra už nejak vydržím, strasne dúfam že to bude ok . 🍀 ďakujem moc za povzbudenie, niekedy stačí naozaj malo ❤😇

nina411
autor
29. zář 2020

@2hanah
@kelerub baby !!! Mama srdiečko!!!!!❤❤❤❤😊😊 ja som sa u lekára rozplakala.... bože ako krásne bilo ,o dva týždne kontrola a keď bude všetko ok knizka . Držte mi palce toto bude zase čakanie.

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
nina411
autor
29. zář 2020

@kelerub áno nebudem už sledovať nič, čo ma byt bude strašne som sa dnes tešila. Teraz ma neposlucha bruško všade všetko picha tlačí tak stále si hovorím že mimi si robo iba miesto 🙂 ďakujem moc za podporu 😇😇😇🍀🙏

2hanah
29. zář 2020

@nina411 strašně gratuluju😍❤ mám obrovskou radost s Tebou, krásně to dopadlo, věděla jsem to!!! Ať miminko krásně roste, přeju šťastné přibírání😇

2hanah
29. zář 2020

@nina411 Přesně tak! Jak se to potvrdí, začne bříško bolet, píchat, i to je normální, zvlášť, jestli je to první miminko, snad nedorazí i ty nevolnosti, ikdyž i to člověk vydrží, hlavně, když tam ta malá "krevetka" je 🥰

nina411
autor
30. zář 2020

@2hanah dakujeeem strašne moc za túto úžasnú podporu ktoru som dostala ❤❤❤🙏🙏

nina411
autor
30. zář 2020

@2hanah áno cítim že mimi si tam robí miestečko 😀 nevadí l3n nech vydržíme spolu do 9 mesiaca 🙏😇 krevetka 😂 to je milé ! Zatiaľ mi nie je vôbec nič, ale že vôbec. Ani sa necítim tehotno 🙂