Ahoj, snažení na úrovni mého gynekologa (zatím bez centra) jeden cyklus aplikace Ovittrelle plánovaný styk, kontrola ultrazvukem, hormonální profil OK. Ovulace probíhá, ale bohužel cyklus bez úspěchu. Vaše zkušenosti - bral někdo Ovitrelle opakovaně? Bylo mi to nabídnuto na další cyklus. Povedlo se Vám? PS: vyšetření sper. za sebou máme též a bude se opakovat hrozný výsledek se nekonal mírná Oligospermie závěrem dle gynekoložky OK.
Ja dostala ovitrelle a zafungoval na prvni pokus nastesti🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@terka80 mám ovulaci i bez - v podstatě nevím proč mi ji píchla asi to je nchtěla podpořit ...
@natysnovec super
Mne bolo povedane, ze ovitrelle je k nicomu pokial ovulacia prebieha a par mava normalne styk.
@drndadrnadova zbytecny si myslim
Mr nefungobalo az ivf
Moje zkušenost: Clostilbegyt od 3-7 dc, potom 12dc píchnout ovitrelle a 14 dc IUI a první se zadařilo.
Co gynekolog to názor, mě bylo vysvětleno, že je to taková pojistka, že Ovitrelle načasuje ovulaci a i zajistí, že to vajíčko bude dostatečně vyzrálé. Kvalita spermií obecně klesá, tak podáním Ovitrelle chtějí zajistit, aby sex probíhal v době kolem ovulace a tak je větší šance přežití spermií a splnění úkolu 🙂. Takže zbytečné pro někoho, kdo sexuje často a má super spermie.
Zatím jsem Ovitrelle měla dvakrát a vždy jsem měla ovulaci o pár dní dřív než bych měla přirozeně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@drndadrnadova bez ovitrelu nemate ovulaci?vetsinou se totiz kombinuje bud s clostilbegyt nebo femara