Dobrý den,
doma máme skoro již 2 letého syna po 1.úspěšném KET v rámci 1.IVF. S manželem jsme se po přirozených neúspěších dohodli na tom, že na klinice podstoupíme 2.KET, jelikož máme ještě pár "mrazáčků" v úschově 🙂
Jelikož budeme kliniku teprve kontaktovat, chtěla bych se proto zeptat vás, které s tím máte zkušenost, jaká doba uběhla od opětovného zkontaktování kliniky až po transfer?
(Samozřejmě si to maluju asi moc optimisticky, že nahlásím aktuální začátek MS a jdu hned na to 🤦🏻♀️😀, protože v dalším cyklu by to vycházelo na Vánoce a tudíž se vše posunulo o další měsíc ... 🥺🎄)
Předem moc děkuji za reakci! 🙂🙏
Ja se byla domluvit nekdy na podzim,pozadacek od Dr byl at prijdu , az nebudu kojit,takze uspesny transfer byl.v unoru Bylo to jednodussi v tom smyslu,ze uz doma jedno ditko mas a to te hodne zamestna a na nejaky transfer ci neuspech vubec nemas cas myslet.Drzim palce!
@linducha90 Mockrát děkuji za reakci, doufám, že srpnový pokus vyšel ✊
Můžu se, prosím, zeptat, zda-li jste brala nějaké léky nebo to bylo v rámci přirozeného cyklu?
@ninanela Děkuji za reakci 🙂 Už dávno nekojím, cyklus pravidelný, no vypadá to opět na nezjistitelný problém, jako u prvního pokusu 🤷🏻♀️
Děkuji zároveň za povzbuzení, bereme to tak, že zkusíme další možnost, když už je, buď to vyjde nebo ne, ono i ten jeden capartík někdy stačí až až 😄🐥
@mimig ano povedl jsem ve 13tt 😊 ano léky jsem brala, nemám ovulaci takže potřebuju pomoct 😃
@mimig my sme zacali v dubnu, po 2 uz mi nasli nenake cysty, takze operacia, dala som si potom 2 cykly na zotavenie, ket pred 3t, bohuzial negativny a za 3t- stimulacia na dalsie ivf... a to som myslela ze bude hned
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig kliniku jsem kontaktovala někdy v únoru po ms kvůli stejnému důvodu jako Vy, transfer proběhl v březnu, neúspěšně...potom květen, ten zrušen kvůli zdr.problemum a poté v srpnu...