Snaha o 2. miminko - 2. KET. Po jak dlouhé době od prvního kontaktu kliniky až po transfer?

mimig
10. lis 2024

Dobrý den,
doma máme skoro již 2 letého syna po 1.úspěšném KET v rámci 1.IVF. S manželem jsme se po přirozených neúspěších dohodli na tom, že na klinice podstoupíme 2.KET, jelikož máme ještě pár "mrazáčků" v úschově 🙂
Jelikož budeme kliniku teprve kontaktovat, chtěla bych se proto zeptat vás, které s tím máte zkušenost, jaká doba uběhla od opětovného zkontaktování kliniky až po transfer?
(Samozřejmě si to maluju asi moc optimisticky, že nahlásím aktuální začátek MS a jdu hned na to 🤦🏻‍♀️😀, protože v dalším cyklu by to vycházelo na Vánoce a tudíž se vše posunulo o další měsíc ... 🥺🎄)

Předem moc děkuji za reakci! 🙂🙏

linducha90
10. lis 2024

@mimig kliniku jsem kontaktovala někdy v únoru po ms kvůli stejnému důvodu jako Vy, transfer proběhl v březnu, neúspěšně...potom květen, ten zrušen kvůli zdr.problemum a poté v srpnu...

ninanela
10. lis 2024

Ja se byla domluvit nekdy na podzim,pozadacek od Dr byl at prijdu , az nebudu kojit,takze uspesny transfer byl.v unoru Bylo to jednodussi v tom smyslu,ze uz doma jedno ditko mas a to te hodne zamestna a na nejaky transfer ci neuspech vubec nemas cas myslet.Drzim palce!

mimig
autor
10. lis 2024

@linducha90 Mockrát děkuji za reakci, doufám, že srpnový pokus vyšel ✊
Můžu se, prosím, zeptat, zda-li jste brala nějaké léky nebo to bylo v rámci přirozeného cyklu?

mimig
autor
10. lis 2024

@ninanela Děkuji za reakci 🙂 Už dávno nekojím, cyklus pravidelný, no vypadá to opět na nezjistitelný problém, jako u prvního pokusu 🤷🏻‍♀️
Děkuji zároveň za povzbuzení, bereme to tak, že zkusíme další možnost, když už je, buď to vyjde nebo ne, ono i ten jeden capartík někdy stačí až až 😄🐥

linducha90
10. lis 2024

@mimig ano povedl jsem ve 13tt 😊 ano léky jsem brala, nemám ovulaci takže potřebuju pomoct 😃

ninanela
10. lis 2024

@mimig ja mela prvni Ket s lekama a druhy pokus jsme zkusili v nativu a taky vysel.Ja ovulovala ,proc jsem neotehotnela , se taky nikdy nezjistilo.

kiki123450
11. lis 2024

@mimig my sme zacali v dubnu, po 2 uz mi nasli nenake cysty, takze operacia, dala som si potom 2 cykly na zotavenie, ket pred 3t, bohuzial negativny a za 3t- stimulacia na dalsie ivf... a to som myslela ze bude hned