Slavil někdo úspěch s darovanými spermiemi?

mmmt
5. zář 2023

Dobrý den. Prosím poraďte. Zajímají mě zkušenosti ostatních s darovanými spermiemi. Máme za sebou s manželem 2 cykly ivf, pokaždé 4 embrya, tedy celkem 8x KET. 3 byly úspěšné, ale vždy zamlklé těh. kolem 7-8 tt. Lékaři nezjistili u mne žádný problém, manžel špatné spermio (99% nějaké deformace), ale nějakou speciální metodou z nich vybrali pár dobrých. Máme testy snad na všechno, imuno, genetika, ... vše ok. V druhém cyklu i genetické vyšetření embryí, v pořádku. Nikdo neví, kde může být problém. Doktor v Heliosu (1. cyklus) nám tvrdil, že je problém v embryích, v IVF Clinic Olomouc (2. cyklus) zas, že spíš ve mně.
Chtěli bychom zkusit třetí cyklus, ale vzhledem k tomu, že to bude asi náš poslední, ráda bych udělala něco jinak a zvažujeme darované spermie. Není mezi Vámi nějaká maminka, která slavila úspěch až s darovanými spermiemi? Děkuji!

squezy
5. zář 2023

@mmmt a nechces pro partnera spis zkusit androloga? Zlepšit spermie, zkusit to z tohodle soudku?

mmmt
autor
6. zář 2023

No za těch pár let nám doktoři doporučili nějaké preparáty, ale žádné zlepšení. Mělo to vliv na počet, ale stejně zůstaly všechny šišaté :/
@squezy

squezy
6. zář 2023

@mmmt a byli jste přímo u androloga? Bral partner leky, nebo jen vitaminy?

mmmt
autor
6. zář 2023

Ne u androloga jsme myslím nebyli. Ani jeden z doktorů nám nenabídl, že by to mohlo pomoct. Zeptám se.

squezy
6. zář 2023

@mmmt určitě se zeptejte a moc to doporucuju. Pan doktor Zámečník byl dokonce v show Jana Krause, pokud by to mělo pomoct :D