Dobrý den. Prosím poraďte. Zajímají mě zkušenosti ostatních s darovanými spermiemi. Máme za sebou s manželem 2 cykly ivf, pokaždé 4 embrya, tedy celkem 8x KET. 3 byly úspěšné, ale vždy zamlklé těh. kolem 7-8 tt. Lékaři nezjistili u mne žádný problém, manžel špatné spermio (99% nějaké deformace), ale nějakou speciální metodou z nich vybrali pár dobrých. Máme testy snad na všechno, imuno, genetika, ... vše ok. V druhém cyklu i genetické vyšetření embryí, v pořádku. Nikdo neví, kde může být problém. Doktor v Heliosu (1. cyklus) nám tvrdil, že je problém v embryích, v IVF Clinic Olomouc (2. cyklus) zas, že spíš ve mně.
Chtěli bychom zkusit třetí cyklus, ale vzhledem k tomu, že to bude asi náš poslední, ráda bych udělala něco jinak a zvažujeme darované spermie. Není mezi Vámi nějaká maminka, která slavila úspěch až s darovanými spermiemi? Děkuji!
Ne u androloga jsme myslím nebyli. Ani jeden z doktorů nám nenabídl, že by to mohlo pomoct. Zeptám se.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mmmt a nechces pro partnera spis zkusit androloga? Zlepšit spermie, zkusit to z tohodle soudku?