Ahoj holky,chtěla bych se zeptat,jestli jste šla některá do caru a měla zrovna problém s ms?A jak vás doktoři nahodili?Já jsem dnes asi 50DC ☹ .Zajímalo by mě,jestli dávají klasickou vyvolávačku,nebo jak postupují?Chtěli by jsme co nejdříve zkusit IUI.Jdeme tam poprvé.Moc děkuju 🙂
@maximka33 Já jsem na gyndě byla v prosinci,kdy to zpoždění nebylo ještě takové a doktorka mi nic nepíchla z důvodu,že jsem měla nízkou sliznici,takže by stejně ms nepřišla.Jj,vím,že se to bere od začátku.Ikdyž zase to třeba nebude takové čekání,jako kdyby to vycházelo hned po ms 🙂
@aria01 Ahoj, rozhozený cyklus je pro lékaře v CARu úplně běžná věc, nějspíš ti udělají UZ a podle výšky sliznice se rozhodnou co s tebou dál. Pokud je sliznice vysoká, tak se píchne vyvolávačka, pokud je nízká, nic se nepíchá, protože bys stejně neměla z čeho krvácet. Můžou ti potom dát na pár měsíců antikoncepci nebo Norethisteron, aby zajistili příští cyklus, ale je i spousta jiných možností, každý lékař preferuje něco jiného. Nejspíš ti potom až dostaneš menstruaci naberou krev na hormonální profil a pokusí se zjistit, čím byl zapříčiněn ten dlouhý cyklus, teprve podle výsledků hormonů ti navrhnou co dál. Sice se tímhle vaše léčba asi trochu oddálí, ale zase ti lékaři potom navrhnou odpovídající léčbu a budeš mít větší šanci na úspěch 😉
@kvakuska Ahoj,ufff,tak to doufám,že sliznice už bude narostlá 🙂 .To by bylo asi nejlepší a nebylo by to tak na dlouho.Jj,krev na hormonální profil mi určitě brát budou,až se dočkám ms.Jsem zvědavá,jestli to z toho profilu zjistí,čím to bylo.Snad to budou řešit něčím jiným,než HA,protože to bych se zase strašnou dobu dávala dohromady 😒
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@aria01 ahoj, já si chtěla nechat píchnout vyvolávačku rovnou na gyndě, aby fakt přišla, nakonec přišla sama.. ale u vás je to škoda, všechno se bere od začátku cyklu, takže se to u vás prodlouží.. řešila bych to raději s gynekoložkou.