Máte někdo zkušenost s tímto CAR, konkretně s panem doktorem Dejmkem? děkuji za odpověď, čeká nás první IVF.
@anina32 https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/ivf-cent... mrkni tady 😵 jinak my mame ze sanusu Nikolku, přístup některych sester dost hroznej, dr jsem měla šilhana, ale jela jsem si tam pro mimi a ne se kamaradit s personalem 😵
@anina32 a ještě tady https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/car-sanus/
@marhulinka 😀 no nazdar 😀 ale hele ja myslím, že je jedno jakej CAR, v každym jsou mily i protivny sestry nebo doktoři, někdy jsem měla pocit, že je to o ksichtu, nelíbíš se, tak na tebe budem protivny 😵
@dadous noo z mé vlastní zkušenosti to bylo spíš o tom,že jako totální nezájem, zanedbaná péče /no i slovu péče se musím smát/,prostě jsme bohužel měli smůlu...navíc dr.Dejmek je vůbec děs běs....nemluví,jen mumlá,neřekne nic sám,člověk musí páčit...dost se nám i stávalo,že tam měl být a nebyl,takže každou chvíli u někoho jiného...
Věřím,že někdo u nich to štěstí měl - třeba jako vy 😉 ale z mého okolí,kdo u nich byl prchl....
@marhulinka aha tak to my s dr docela dobry, no a s tou péčí, ja o tom věděla uplny prd, takže jsem prostě jen poslouchala pokyny a moc to neřešila 😵
@dadous jooooo taky jsem to ze začátku neřešila...ale jak pak nastaly problémy,tak už bylo skoro pozdě 😀 Lituju toho promrhanýho času,ani ne tak peněz,pak těch nervů a strachu, že mi dřív někdo neporadil,že bych mohla jinam...
Hold každý se musí rozhodnout...já mluvím za sebe a za mě - Sanus ani náhodou 😅
@anina32 zdravím, já jsem loni v prosinci začala dojíždět do Sanusu v Hk a přímo k Dr. Dejmkovi. Není to sice žádný upovídaný doktor, ale jeho přístup se mi líbíl. Všechno včetně transferu mi dělal on a teď jsem v 5.měsíci. Všechno je ale souhra všeho, Caru, doktora i konkrétního případu. Držím palce 🙂 .
@michaela28 Můžu se zeptat jak to probíhalo a na kolikatý pokus IVF se zadařilo?
@anina32 na první schůzce jsme s Dr. vyplnili papíry na pojišťovnu a prohlédl mě, jestli nemám cysty atd. Pak jsem už jen čekala na 2 DC a začala jsem po důkladném vysvětlení od dr. a sestry píchat injekce, ty jsem si píchala asi 12 dni a v průběhu těchto dní jsem byla 3x na ultrazvuku (kontrola růstu a počtu vajíček), když bylo vše akorád dorostlé proběhl ráno pod narkozou odběr vajíček a přítel odevzdal sperma. Měla jsem 19 vajíček, 16 zralých a 11 se nám jich oplodnilo a dobře se vyvíjelo. Za 3 dny proběhl trasfer 2 embrii, ten nevyšel, v únoru proběhl druhý také 2 embrií a také nic ( nakonec jsem měla jiné gyn. problémy, které s oplodněním nesouviseli), v březnu jsem podstoupila konizace děložního čípku a po dozdravení za 3 měsíce, tedy v červnu proběhl další už úspěšný trasfér. Takže celé toto proběhlo v rámci 1.IVF a ještě máme mrazáčky.
@anina32 já mám také dobré zkušenosti. Z první IVF od dr. Dejmka mám dvouletého klučinu, když jsme chtěli druhé, tak jsme šli opět k dr. Dejmkovi, 1. KET nám nevyšel, ale ten druhý už byl úspěšný a jsem ve 13tt. Více ve stresu jsem byla ze sestřiček než z doktora, ale musím říct, že co jsem tam chodila teď, tak sestřičky byly fajn.
Dle sestřiných zkušeností nic moc, 10 let se se Sanusem snažili, až přešla do Arlety v Kostelci, hned po prvním umělku mají chlapečka a potom světe div se úplně přirozeně holčičku 😅
Tak koukám, že přístup sester je stále stejný .-)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anina32 jsou tu myslím přímo diskuze,zkus pohledat. Jinak já mám osobní zkušenosti a bohužel žádné kladné....prchla jsem pryč 😉